Friday, May 6, 2011

~~~~a gift to take away~~~

Assalamualaikum..;)





I am going to give a very special gift to my lucky 100th follower!




~stay tune~



p/s: syarat cehh siap de syarat lahh, nak tahu sebab apa?? sbb gift ni memerlukan seseorg itu ialah seorg blogger n mempunyai blog sendiri ya bukan cik annon!!

~peace~
;)

7 comments:

Laluna_Semalaman said...

nak unfollow then bile 99 baru follow balik bole ? hehehe.. cm seronok jek tajuk entry nie, keke :)

azalia hjsalleh said...

ala kita org ke 98 ;(

FizaFizz said...

~ Laluna_Semalaman: kak! ada ke unfollow? ehee..jgn nk ngada2 ea..:P

~azalia hjsalleh: 'ko tetap di hati ku' ecehh..hehe. ok la tu, sy hargai awak tau tau!! thnkz! ;) ily

OreO HitaM said...

ptt dok cari...

FizaFizz said...

~OreO Hitam : hahaha..macam da plan awal2 je tu..kihkihkih

OreO HitaM said...

kita kena merancang untuk hidup..(dengan poyo gila)

FizaFizz said...

~OreO HitaM : lagi bertambah poyo bila awok letak kat bawahhhhh sekali dgn cption yang x sesuaii!!grrr~ :P

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥