Thursday, May 5, 2011

Agensi Mencari Jodoh!..

Assalamualaikum...;)





Untuk pengetahuan korang yang kat atas ini dengan bangga nya nak bagitahu ialahh aku. Ok. Aku tipu nagagaga :P Beliau ialah akak senior bilik aku. Single lagi wehh!. Mau?? Isi form dulu ye amek nombor kat mesin tepi tu haa..Pastu meh datang interview. Buat audition sekali ea? Ngehh3. Aku yang akan judge nanti. Amacam?? Ada bran? Aku hanya akan pilih yang terror2 je tau. Setakat yang ada badan taff2, rambut ketak2 tu baik lupakan lahh ea.. Yang kat atas ni haa tak minat!! huahauhua..Aku pilih yang ada lesung pipit je ea jadi top3 wokeyy?? Kuang3! ** eh2, teringat pulak aku dekat katak belaan aku yang mengeluarkan bunyi kuang! kuang! kuang!. HAHAHA..Nak tahu sape? Meh sini dekat sikit nak bergosip ni..Haaa.."U olls nak tahu?? I ada membe tau nama nya tutttt..haa, dia ni kalau i buat lawak bengong sikit, dia akan cakap i ni 'kuang ajau' cett,, konon nak jadi budak melaka le tu 'ajar' jadi 'ajau'..( 'Kuang' sila alert ya perkataan itu..haha.) Kan sekarang aku da gelar kau katak!! haa, amek kau! kuang3! Pastu dia suka pulak tu orang panggil dia katak! haha. Sorry ya AA. i masukkan cerita pasal u dalam en3 kali ini.. nak sangat kan3?? haa..hambekkk!" :P

Ok lahh, sambung balik cerita tadi lahh..akak senior aku nih namanya SH. Orang ramai cakap aku ni serupa seiras sebiji sebulat sebujur dan sesegi dengan dia ni tau! betul ke?? Meh sekodeng sat kebenaran kata2 mereka..




SERUPA KERRR?? aku rasa tak!! HAHAHA..Celah mana yang serupa nya tu pun aku tak tahu la..kihkihkih. Renung2 kan la dan selamat jalannnnn~~

~peace~
;)

note: perasan tak dua2 gamba ni baju yang sama?? ABAIKANNNN!! hahaha

10 comments:

azalia hjsalleh said...

cun cun tp kalo lg sweet kot

IFA Athirah said...

tak serupa tp ada iras kot :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

aril_so6ick said...

spe katak tuh..nk tau nk tau nk tau..hahah

FizaFizz said...

~azalia hjsalleh: erkk? cun? x kot..hehe

~IFA Athirah: iras2 ea..emm..tp yg penting sy rasa mmg x rupa kot..hehe

~aril_so6ick: nak tahu?? alaaa..nape nama kat sini letak AS? awat x letak AA?? oppssss...terlebih sudahh:P

Ashraf said...

dulu dok mlake mmg semua ejaan ade r kat last perkataan akan tukar jadik "au"

bayar--> bayau
sasar bole jadik sasau ke x ek? hahah

FizaFizz said...

~Ashraf: erkk?? biasanya macam tu lahh tapi kalau sasar tu..emm, di luar pemikiran sy la..bhahaha tapi kan cuba kalau

tayar : tak kan jadi tayau pulak kan?? hehehe

Ashraf said...

btw, lagu avril yg ni mmg best..leona lewis punye yg ori pon best gak..bulan lepas mmg kene brainwash hari2 dgr..

cube try lagu wish you were here avril gak.. tu SIYES BEST ..heheh

OreO HitaM said...

arghh!!! empangan (tlg translate dalam BI)
x layak sebab i ada 6 pack (jari cross kat belakang)

FizaFizz said...

~Ashraf : ehee..yup lagu ni mmg best! Owh,ok2 nanti i try cari lagu itu ya..hehe.

FizaFizz said...

~OreO HitaM : hehehe...:)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥