Friday, October 14, 2011

Plastik kata kau??

Assalamualaikum...;)


Entry ini telah diperam selama beberapa minggu lepas. Hehe. Nak baca, baca tanak baca sudahhh! haha. 


Ok, sebenarnya aku tak tahu pun yang ada orang cakap aku bermukaplastik. Hahaha! Siyes kelaka. Kenapa kelakar? Sebab memang kelakarrr pun.. kau tak rasa benda ni kelakar ke?? Haha. Frankly speaking, I am not plastic! Aku tak guna apa2 plastik untuk tepek kat muka aku nih. Siyes! And aku juga takde la nak katakan kat sini yang aku ni natural beauty. Wakakaka. Siyes! Takde niat pun nak cakap macam tu. Ahuhuhu. Dengan terbangkitnya isu tersebut cehh isu kauu..haha..maka, terhasil lah vlog ini.







*yang dah tengok takpayah tengok ><


video
Tak plan pun nak buat benda ni. Huhu.





Kebetulan adik lelaki tunggal saya turun Melaka semata-mata nak jumpa saya.* ok, tipu, actually tak tahu apa sebab dia datang Melaka sebenarnya. Katanya nak merantau. Tapi kemungkinan besar memang dia nak jumpa aku! HAHAHA. Jumpa akak dia kan? Haruslahh! HAHA. Sorry dik akak tak berkesempatan jumpa adik nun Pahang sanun takpun ke rumah awak di KL. huhu. 







comel kan adik saya haha.

ini mamat. spm's candidate. dia sgt tinggi! ke aku yang ___?? haha 

















Oh ya! Ada member saya cakap "eh, aku tak pernah pula dengar muka macam plastik, perangai plastik ada lahh!" hahaha. Betul jugak tu. What say you guys?? ;D





~peace~




note: Special thanks tu my adiks Mas Ahmad Safwan dan juga adik Mamat. Hee ;)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥