Monday, May 30, 2011

12 hours

Assalamualaikum..;)


Alhamdulillah aku dah selamat daftar kembali di uitm. Dua hari lepas aku dihantar oleh akk2 and adik aku then lepas pendaftaran selesai, kami pun meboloskan diri p bandar tengok wayang. Kitaorang tengok Nur Kasih!. Best juga lah cite dia. Sebelum tengok wayang tu kitaorg p bazir masa jap..main tembak2, main lumba kereta yang guna token tu...ntahh aku tak tahu apa ke nama nya tu..haha..anyone? leh kasi tahu apa benda nama tmpat tu? Aku kasi korang tgk ini gmbar je la ye..










sangat fokus ini olang..haha

pistol tu berat gila! haha.. 



*last2..GAME OVER..bhahaha



Ok, lepas dah abes main semua and da lepas tengok wayang kitaorg p main layang2 dekat Kelebang! Layang2 dia cantik2 je. Ada kecik standard budak2 kecik main harganya rm10. Tak de la kecik sangat pun. Lepas tu, yang sedangnya tak kecik tak besar, harganya rm15 dan yang paling besar pulak harganya around rm18 to rm20. So, memandangkan ini our 1st try mau main itu  layang2, kitaorg pun beli yang sedang2 tu..hehe. Time ni panas memang panas tapi angin dia sepoi2 lahh..Syok juga wehh. Siapa yang family dia nak buat picnic leh la datang sini. Main layang2. Gerai2 makan dan minum pun bayak kat sini. Coconut shake dia memang sedap!. 

Gambar tak bayak sangat pun..haha
padahal








makcik driber dgn makcik joyah..haha :P



Apa yang di maksudkan dengan 12 hours?? Haa..tu adalah tempoh masa kitaorg keluar dari kol 7 pagi sampai kol 6 petang. Keluar awal tu kan sebab nak p daftar seorang makcik tu. Tiba Lendu dalam kol 8 lebih then, proses daftar takde lah lama sangat tapi yang buat kan lama tu..sebab angkut barang2 makcik tu yang menimbun ulang alik, naik turun tangga semua..



OK.BYE~





note: terupdate blog plak, sebab aku x berapa nak busy sekarang ni..hehehe 
~peace~

21 comments:

MIRA :) said...

amboi gojes nye dye :)

Akulah Pak Lan said...

ada orang kata nak belanja coconut shake..sapa dia tak tau?

Syafiq Rosli said...

wah untg lah dah jadi stdnt blik..hehe..eh rupa lbih kurang sm je kan..

FizaFizz said...

@mira : apa?? gajus?? haha..:P

@paklan : lahh yeke? siapa tu ek?? poklan ke?? haha

@capik rosli : untung sgattttt..haha..rupa sama? mmg le adik bradik..ehh2, muka si mira tu sebijik muka u la..kenapa ek? haha..

kembatolo™ said...

budak2 je main mende tu. wekk~ hahaha

FizaFizz said...

@kembatolo : mmg lah budak2 JE yang main pun! :P

Athirah Medan said...

pheww adik beradik kau semua cun kottt :D

...:i'm ezza haniza:.... said...

cun lah dia

Akulah Pak Lan said...

amboi..pandai corner no...

|ShaChaPe'ah| said...

game kereta tu rsenye org pggl daytona..cenggitu la bunyiknye..akk pon xtau cmne nk eje..hehe;p

fiza pg la amek lesen..akk smpi skrg xamek JPJ lg nie..dpt rse jd driver plak..haha:D

cik EPAL said...

tak penah main layang2x. tapi cam best je haha

FizaFizz said...

@athirah medan : haha..alhamdulillah..jom la jumpa! kih3..:)


@ezza haniza : tenkiu dear.:)


@paklan : haha..yela org tu dah dapat gaji kan? hehe


@kak sha : daytona?? haha..pelik tol nama dia..hehe..amek lesen? insyaAllah tahun depan..hehe


@cik EPAL : wahhh! cik EPAL!! memang best punn!! jom la main layang2 sama2! hehe :)

zEri sAfEerA said...

hee ^^ sy selalu kot g main guna token 2. tp smpai skrg xtau name ape ntah tmpat 2. hekhek :D

FizaFizz said...

@ZERI : hehe..kan? x tahu apa nama tmpat tu kan..

azam said...

amboi.....comey² nyer....

HaNa Hani said...

bese tempat tuh semua org paggil arcade
xtau la plak
xpenah pown men lyg2
^_^

FizaFizz said...

@azam : aah...comel2 je kan layang2 tu :P

@hana hani : arcade? yeke..haha, kita ni pun x pernah main. Ni 1st time la ni main..hehe

msredcheesecake said...

seronok nya main layang2...

RevVING NOTES said...

Ada lg x org naik kuda kat pntai klebang

FizaFizz said...

@msred: memang seronok! angin sana memang best! syok main layang2 situ..hehe

FizaFizz said...

@revving : emm, tak sure la..tp time ni tak ada plak

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥