Friday, May 6, 2011

~Segmen Kayif : Terima Kasih~

Assalamualaikum..;)

Hye, U all kenal x? en. Kayif nihhh??..Sape x kenal meh sini aku lempang2 muka dia..haha..xde la, aku nak lempang muka sendiri boleh x?? Sebab aku baru jadi follower dia wehh! haha..

OK.fullstop. Aku nak cuba la join segmen dia nih kan. 








Tujuan segmen ini di adakan adalah untuk kita menghargai sesiapa sahaja (kawan blogger lain la maksudnya kan) yang membantu kita dalam dunia blogging nihh. 
Walaupun, aku ni masih baru lagi dalam dunia blogging ni aku tetap nak hargai dan berterima kasih dekat mereka2 nih :

ATIRAH MEDAN
aku nak berterima kasih banyak3 kat beliau nihh sebab nya dia ni paling banyak membantu aku dalam membuat blog nihh. Aku selalu tanya dia camna nak buat ni camna  nak buat tu.hehe. Dia cool je jawab and ajar aku. HEHE. Thankz yaw!. 


MYRAVEA
Haa..beliau ni pun banyak membantu aku dalam blog aku nihh.. Terima Kasih ya Myra!! Sayang awak! ;)

CIK BULAT
Aku nak ucapkan teriima kasih dekat beliau ni juga sebab dia pun ada menyumbang sedikit sebyak dalam blog aku ni..hehe..Thankz ya CIK BULAT yang commey dan sportingg gila!! ;)

last but not least,

thankz to encik Kayif sebab buat segmen yg cool nihh..:)


~the end~
~Peace~

4 comments:

myravea said...

hehe..thanks for this entry my dear :) sayang awak jugakkk *wink*

FizaFizz said...

~myravea: eheee..thankz to u toooo!! ;)

athirahMedan said...

wehh, malu akuu. HAHA. Thanks beb ;p

FizaFizz said...

no hal la..wtpe nak malu, btul la apa aku ckp..hehe..THANKZ TAUU!! ;)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥