Thursday, November 3, 2011

CONTEST MUKA PELIK TURNS TO BEAUTY (feedback)

Assalamualaikum...;)



Ehem2…. (ecehh..macam ada microfon plakk..keh3 )


Hai semua. Ingat tak entry lepas2, aku ada cakap yang aku nak buat contest?? Haa..sekarang aku nak habaq mai kat hangpa. But before that, I want you all to know that this contest will be open to girls only. KIHKIHKIH. Kenapa? Sebab aku racist .HEH3. Eh, taklah, sebab contest yang aku akan buat ni sebenarnya memang sesuai sangat untuk perempuan saja. Tapi kalau yang lelaki tu teringin ingin ingin dan ingin join. Rasanya bagi chance kat awek hangpa ja lah ye?












Actually, aku nak buat contest ‘MUKA PELIK TURNS TO BEUTY’. Pemenang akan dapat berphotoshoot free dengan Artoukgraphy Kisscamera yang bernilai hampir RM350!!. Not only that, kami akan bagi softcopy 20 keping editing photos anda!. Kami hanya akan pilih seorang sahaja pemenang. Photoshoot itu nanti akan diadakan somewhere around Melaka. Akan ada saguhati 3x.


Cara-caranya gini ye.
#You have to email me your picture at malasnkcite_00@yahoo.com
#Gambar yang macam mana? Ok, hantar gambar muka pelik korang. Stock yang buruk2 sikit macam gambr   aku tu. hahaha. Aku tak akan terima gambar yang cun2 yang hanya akan hantar pada bakal2 mak mentua tu.   Tak ok!.  Aku tak akan terima. KIH3.
#Selepas korang dah hantar satu gambar dekat my email. Aku akan upload dalam fanpage aku.
#And ask your friends to vote your picture.
#Jangan risau 50% sahaja berdasarkan undian di facebook. Lagi 50% mesti la dari aku and my others geng.   HEHE. Tapi ikut budi bicara JURI juga la kan. Yang mana memang deserved menang, akan menang. So,   please ikut arahan dan syarat2 nya ok? : )


Syarat:
1.     Mesti perempuan. yang aww~ tak layan. :P
2.     Yang stay kat Melaka ni di alu-alu kan sangat join. Seluruh negeri pun bulehh.
3.     Pemenang nanti sanggup datang Melaka by their own untuk photoshoot free.
4.     Gambar muka PELIK tanak cun.
5.     Hantar satu gamba pelik korang dekat email ok?
6.     Then minta kawan2 LIKE gamba korang tu.
7.  Terangkan dekat diaorang details pasal contest ni sebab diaorang akan like gamba korang . Mana tahu , kalau  gamba korang tu gila pelik, habis diaorang tak VOTE. Padahal memang contest nak buat muka pelik2 pun.  Paham?
8.     Ikut semua syarat2 di atas.  :)


OK. Pada yang nak join anda dah boleh start hantar picture anda dekat email aku. Tapi kalau tiada positive feedback, maka contest ini akan dibatalkan. Terima Kasih.






PRECAUTION!! tak payah buat entry tepek gamba aku tu..heh :P lalalala~ 




35 comments:

Areliff said...
This comment has been removed by the author.
Akulah Pak Lan said...

diskriminasi...paklan byk gambar muka pelik..cis. kena simpan lagi la nampak gayanya (eh aku ada gambar ka?)

HazHand said...

sy tlg promote yg ini k.. heheheh
kalau lah lelaki pon boleh join..hum... :'(

https://www.facebook.com/pages/HAZhand/107105269356755?ref=ts

bella rusli said...

malu la nak join hhehe

Dhia BellamiZam said...

nk join!!tapi ku sedar siapa diriku..huk3

|ShaChaPe'ah| said...

nnt akk tgk ade x gmbr pelik muke akk..hahaha

FizaFizz said...

yeahh positive semuanya feedback dari korang. But, yg lelaki serious mau join? T kita consider ok? InsyaAllah.
:)

FizaFizz said...

@bella rusli : alahh jgn la malu2...hehe ..have fun la join contest ni.. cool je ea? ;)

FizaFizz said...

@dhia bella : ehh,, as long as you a girl boleh je masuk. kenape? dah tukar ea? alalala :P

FizaFizz said...

@|shacha : hhehe..yeahh..akk dah boleh buat proses meng-geledah gmba dah. ehehe ;)

HANEMSO said...

tu dia buat contest montest da nih ...hehehe...mcm best :) hahahaha...kang bg buruk pengsan plak :P

FizaFizz said...

@HANEMSO : memang best pun. jom la wehh join..hehe

Dhia BellamiZam said...

oit3..nek fiza bile plak aq tuka..still gugurl la..haha..

Areliff said...

dah agak..lelaki pon nak join...hu3..kalau bleh ak pon nak ekekeke.

amier azrul alias said...

sape org dalam banner tuh?
hoho

cikpjaz said...

wah!!!!best nyer~
nak masuk malu la, x cantik..hahahah

Dekcik said...

nak masuk tapi x tahu nak bagi muka pelik mcm mane..kang bg x memenuhi cite rase plak..dekcik duk melaka =)

FizaFizz said...

@Dhia : hik3..maap.. :P

@Areliff : haha...tp the conditions still cannot change maa.. hehe

FizaFizz said...

@cikpjaz : haishh..jgn malu2.lom try lom tau..kih3 :P

@dekcik : bagi je mcm mana mcm mna pun.hehe :P

feeqa rayyan said...

bile last due datenye ea??:)

Nafisah Ruslan said...

nak join.. tapi kemungkinan nak datang melaka tu yang susah sbb xde kenderaan..
*tu pun kalau menang.. haha

FizaFizz said...

@feeqa : insyaAllah. 30th Nov nih..apa2 perubahan akn diberitahu . :) meh join! ;D

feeqa rayyan said...
This comment has been removed by the author.
azalia hjsalleh said...

owh nice contest nie. good luck pd spe yg menyertai

Dhia BellamiZam said...

nek fiza sabo k..insyaallah t aq msok..skunk ni nga pk nk amik gambo pelik mcm mne..huhu

~eZmALiZa~ said...

putih melepak btol budak cun ni...hehehe :))

eh, komen takde kaitan dgn entry kan??haha..lantak la.. :P

intan (; said...

hihihihihi , kak fizaa comelnyaaaaaaaaaaa ! <# pandai ye buat contest ye :)

onie said...

wahhhhhhh,ada masa onie join :)

AIN said...

uitt fiza , gambar ko kat atas tu bukan pelik , menakutkan weh . XD .

Maya Lisa said...

tarikh tamat bile ye... maya join.. dah hantar gambar kat email sudah ~

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehehe nak joined.tapi..tapi...bila ada masa nanti hehe...

abyazree said...

wah ! macam best je contest nie.. nak join lah.. bile tarikh stat and end contest ? nak cuba nasib lah,aby pon orang melaka nie.. hehe.. mana lha tahu menang.. ;)

FizaFizz said...

@abyazree : dah start da dear. Tarikh tutup send gambar 20th NOV ni..cepat2! ;)

farah farhanah hishamudin said...

Kak fiza : kite nak je join tapi tang nak suruh kawan like tu yg payah . Haha

Idora Syahira said...

, cik Fizz . saya nak join ye. first time join . hihi. dah hanta gamba tru email.

btw, dora tade facebook but im going to try my best to ask my friend to like my picture. :) thanks.

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥