Friday, May 6, 2011

Contest Blog Paling Cool!

Assalamualaikum..;)

Aku on2 je blog ni haa..ada seorang  budak smart tag aku dalam satu contest ni..
Thankz ya! :)
contest apa??

~Contest Blog Paling Cool~





cute ek banner nihh??
Contest ini di buat oleh Cik Eyza Cute ni
kalau nak tahu syarat2 nya sila la ke blog beliau ye!

 Jom la join wehh!. Join ramai2 baru best yaw! . 
Tarikh tutup dia lama lagi wehh! 1/6/2011!






note: Aku join bukan sebab perasan blog aku cool..haha. Tapi kalau menang ok gak..haha  :P

kena tag 5 orang kawan..emm, aku nak tag mereka ni,


dan 





5 comments:

OreO HitaM said...

Blog i pun ada contest jugak..mai la join..

http://oreohitam.blogspot.com/2011/05/segmen-oreo-hitam-apa-itu-makna.html

Ashraf said...

dah follow =)
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/contest-paling-simple-dengan-hadiah.html

FizaFizz said...

~OreO HitaM: ada contest?? weee~ cehh..pantang ada contest aku nihh..padahal x penah menang..huahuahua :P

~Ashraf: Thankz yaw! :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

aw , terharuu , atyn di tagged hihi , thx kak fiza syg :) insyallah atyn buat entry ni :)

FizaFizz said...

~Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli: wc atyn syg! ^^

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥