Friday, May 6, 2011

Wahhhh...the lucky person! TAHNIAH! ecehh~

Assalamualaikum..;)

Ok. Now i already know the lucky person who gonna take away the special gift yang i told u all on the past entry, HERE


*sila abaikan tulisan buruk tu ya~




Setelah di cek dan diperiksa, saya pun dah berpuas hati dan bersetuju untuk menyerahkan gift tersebut iaitu banner di bawah ni haa, kepada beliau..taraaaaa~~














Tak seberapa pun gift ni..hehe




note: Di sini saya ingin menegaskan bahawa saya bukanlah mahu mengumpul follower ke apa ke TAPI! just want to share something with u all out there and i feel happy bila ada yang sudi membaca blog i yang tak seberapa nih. huhu. Lagi satu!! Saya nak tegaskan kat sini **korang semua alert ea! Saya tak pilih kasih yg macam Rosyam Nor buat kat tv2 tu..hehe. Saya tak bagi gift ni dekat yang lain bukan lah bermaksud saya tak hargai korang ye!. I appreciate sangat2 pembaca2 lain sebab sudi baca dan komen blog ni. weeeeee~
~peace no war!~
*abaikan ayat aku yang macam ape ni , kejap i , kejap saya, kejap aku..aku mengalami sindrom pengenalan diri agaknya..bhahaha ;'D


* Kepada yang bertuah ni, sila la bagi email anda supaya saya boleh bagi code banner nih, dan supaya anda dapat tepek banner ni kat blog anda ye! Tak pun anda bolehh la heboh kat satu kampungg!! huahauhua..*pasan tol aku ni..

* sorry la ye, saya baru perasan yang anda alergic pink ya?? haha..tak apa lah da nasib awok lahh dapat banner pink saya tuhh..kihkihkih! :P



email : malasnkcite_00@yahoo.com
jangan gelak ea..sape gelak aku sumpah jadi katak..kuang3!! :P

8 comments:

OreO HitaM said...

da masalah dengan Gadis pakai semua kaler pink..rasa nak gigit.. <--- status FB saya hari ni..Arghh!!!

FizaFizz said...

haha..naseb awokk lahh..:P

email ea nanti.

AARRGH ! ITS ME ! said...

hey haha untung la dapat gift tu :) heheh .. awak saya dah follow awak ..jom follow saya plak :) komen entry skali eh

http://aarrghitsme.blogspot.com/

FizaFizz said...

~AARRGH! ITS ME! : HEHE..thnkz! :)

naem glizzy said...

kite nak unfollow awak la. pastu follow balik nak jadi followers ke 200.. hahaha mane taw awak nak bagi kite gift ke.. hikss...

psstt : awak ni cantek sgt!

FizaFizz said...

~naem glizzy :xde2, jgn nak mengada2 ea..:P hehe..awak pun cntikkk okk!! ;)

Far8 budak baik said...

okeyy lepas ni
nak kene alert lebih ni..
hak3...

FizaFizz said...

ehehehe...:)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥