Monday, April 18, 2011

~next photoshoot with artoukgraphy & latif slambe~

Assalamualaikum...;)


Hai!.. ok, haritu aku ada deal dgn pak Artouk n pak latif utk second shoot..ehee. Lokasi nya di kelebang atas sikit, Melaka..weee ;)

This time not only me, but there are another 2 talents join 'adventure',,huhu. They are......kak FATIN TARMIZI hot!! n my fren. Who is she?? nak tahu? xpe nanti lah aku bgtau..hehe, juz tgk gmba yerk..;)





itu diaa...Saloma di tgh2..hehe. :P

*aku kena pegang kayu pemukul drum.. x tahu cmne aku nk mengayakn nye,,haha..:P








and now shoot dgn mereka, the phoroG! ;)






~peace~








note: my fren x bg tahu siapa kah dia sbnarnya..tp im sure ada setgh daripada u olls yg kenal beliau kan3?? hehe
so, silent plezzz! :)



Saturday, April 16, 2011

study week!

Assalamualaikum..;)

Nape singkat sgt masa for study week ni?? Nk mkn nk mndi nk berak pn x sempat tauu!!..Nape x buat study month ke study year ke..kan best..lama sikit, leh prepare smart2,huhu. Aku balik rumah hari ni smpai hari selasa je kot. Tu pn aku x tahu la aku study ke x time duk umah ni..korg agak2 aku study x?? hehe
Dah nak final ni. So,aku ambil kesempatan di sini nk minta maaf kat sesiapa yang pernah terasa hati dgn aku ke, aku tersalah ckp ke, dan ter ter lain lahh..hehe..Wish me luck ok! Thankz guys! 

And for my classmate/ kampusmate/levelmate/kolejmate gudluck final k! ;)







kappa mickey!! pernah tengok??

Assalamualaikum..;)


Siapa pernah dan gemar tengok cerita karton adalah org yang normal..siapa x pernah dan x minat adalah orang yang abnormal…HAHAHA (* memandai aku jekk) hehe
Tapi mesti korang pun minat tgk cerita karton kan kan?
Sama lah macam aku..hehe,,aku memang suka gila lahh tengok cerita2 karton nihh..
Dari zaman2 popye la mickey mouse la Donald duck la lahh kann..best2..ok kalau macam zaman sekarang nihh karton popye uhhh aku da x minat sgt dahh..sbb da lama kan..ntah2 popye pn da xde lagi agak nye..haha..da berapa tahun da dia skrg ni ek..huhu  :P
Masa sekolah dulu, even aku dalam form 4 or form5 aku still lagi ngadap depan tv tengok cerita karton..time tu kan channel yg paling byk cite karton kt tv9 dekat dihati..so..semua cite karton dlm tu aku layannnnnnn…hehe



Balik2 sekolah je aku cari tv9 dulu. :P
Dari cerita danny phantom smpai lahh cite jimmy neutron!! Pastu smbung lagi cite spongebob pule..
Memang best lahh cite2 nihh..kalakar pn ada..hehe..nanti cuti sem aku nk smbung tengok balik cite2 karton ni semua!! Hehe
Aku paling suka tgk cite danny phantom n kappa mickey!! sebabnya klakar gila nk mati! Hahaha…best2..korang pernah tgk x?? jangan la cakap aku syok sndiri kat dlm entry nihh..hehe


ni lah cite kappa mikey! Best tau..klaka..penah tgk x?? hehe



my hero! ecehh..hahaha..best gilokks! :D 

n yg kat bawah ni pn antara cerita karton yg aku suka tgk..hehe ;)



 the funniest character ever! haha gila dia nih..

 si patrick pn sama..sewel~ haha





siapa ada pengalaman yg sama dgn aku sila angkat tangan mcm saya..huhu..Ok lah tu je la nk cite..hehe..see u on the next entry ya!! Daaa~

~peace~

Tuesday, April 12, 2011

tikaman yang tak terkena tangan aku x berbendung! hampehh!

Assalamualaikum..;)


hai!! emm,korang masa kecik2 pernah main tikam2 mainan tak?? tikam ni yang halal punya ya..bukan tikam nombor ekor tau!! hehe..pernah x?? alaaa,,yang kena masukkan duuit syiling uh pastu putar then keluar la sebijik objek yeng berbentuk telur..haaaa, dalam tu ada macam2 mainan. Kalo tak sama dengan apa yang dipapar kan di luar mesin tikaman dengan apa yang kita dapat memang frust gilaa lahh!. Membazir jek duit aku tikam2 tapi dapat benda lain..hampehh!! * padahal brapa posen je pn..hehe. Ni time aku kecik2 la kan,selalu jek tak dapat..yang baru2 ni punya cite lain pule jadinya...

Actually, satu hari tu aku dan rakan2 ku (ayat skema!! HAHA) tgh kebulur gila nak mati! ( emm,,ayat ape ni ek?? HEHE ) time uhh pukul 3 ptg! Memang dashyatt lahh kol 3 x lunch lagi..da la masing2 ade sindrom gastrik..ahaha..Sambung2..Then,aku dan rakan2 pn p lah kehulu kehilir cari makanan kat dalam kampus ni...tapi malangnya, smpai2 jek kafe, LAUK HABIS!! bale bale...hehe.
Then, ape lagi kami pun decide utk mkn di luar, iaitu alor gajah. Hee..After meng-topup mkanan kat dalam perut ni haa, kami pun singgah sebentar di salah sebuah kedai runcit dekat2 situ..nak masuk jek kedai tibe2 aku terpandang smething yg menarik2 aku tuk p lebih dekat dgn beliau..nk tau ape?? Ni haa..MESIN TIKAM MAINAN!! ( baca ala2 nada doremon nk keluarkn barang dari poketnya tau! hehe :P) 



Waaaaaa..memang da lama gila la aku x main benda alah ni..hehe. So, ape lagi aku pun terjah lah mesin ni, masukkan duit syiling 5 posen sebyk 2 kali. Putar punya putar punya putar, dapat lah sebijik telur keluar dari mesin uh. TAPI...tup2 jatuh masuk longkang!! Perghhh!! Kepunan gila lahh aku nak mainan uhh...Lagipun, aku x bukak lagi telur uh, n x tahu la apa yang aku dapat sebenarnya..


sedih2...huhu :(


Aku rasa macam nak ambik je telur tu tapi longkang uh dalam lahh ada air pulak tu,,eeiiii..huhu.bale bale..jadi,aku pun batal kn niat aku utk mengambilnya..heh





Haa...tadi aku p makan kat luar lagi, then aku teringat kisah sdey aku ni. Aku dan rakan2 pun p tempat kejadian semula dan mencuba try test nasib utk kali kedua..hehe..

kitchen cj7! nokkss!







The 1st person menikam ialah si mira. Ok! Dia dapat kitchen cj7! cute lorhh!
The next malang person, AKU! cam biase lar kan, TAK DAPAT!  tgn aku ntah ape kene..asek x dapat jek..ciput! :( Sdey2,ntah ape ntah yang aku dapat ni haa.. The 3rd lucky person, si min..OK FINE! dia dapat jugak! UNTUNGLARHH! korang dapat. Rugilahh aku x dapat..huhu Aku pn da malas nak try lagi buat bazir duit aku jek..huhu..Then, dalam perjalanan balik, dalam kereta min ckp kat aku...

" Ko nak x?" sambil tunjuk kat aku kitchen cj7 yg cute tu..cettt

dgn muka poyo aku pun jawab "x ape lah aku x nak..saje jek main2 sebab da lama x main..hehe" 

then min ckp " eh, x ape lah, kalo ko nk, amek la TAPI! (wahhh yg ade tapi ni yg aku lemahh ni..haha) byar rr!!" HAHAHA..wat lawk lak dak min nihh hehe
aku pn " hahaha...ok2!"

then, i take the cj7 as mine bila aku da bayar singgit kat dak min,,hehe. Si namie da geling2 pale jek tgk kiteorg..huhu. Eh2, bende tu cute wooooo..nk tgk?? Ni haaa..hehe











Aku gantung katt dompet aku..min ckp cntik n padan thts why die cm nak bagi kat aku..(katenya) hehe. Weeee...~~ * macam dapat ape jek aku ni kan..mengalah kan dapat sejuta hinggit!! huhu :P

OK! tu je nk share hari nihh..see u in the next entry k! final da nk dekat! wish me luck k! ;)

bye2!  ;)
peace~

Friday, April 8, 2011

JUSTIN BIEBER!! b4 becoming an artist,,~loveee~

Assalamualaikum..;)


as we can see the title up there kan...JUSTIN BIEBER!! actually aku x minat langsung pun dia nihh..tapi kan bila aku tengok kat youtube2 dia b4 dia jadi artis..waaaaaaa...best lahh suara dia!! budak2 je pun..and NOW! aku mcm minat dia lahhh!! ok, x payah banyak cite jom korang tengok video kat bawah nih..layannnnnn...




video

best kan? comel!! plus, lagu ni pn sedap..aku suka la time dia nyanyi lagu ni..hehe
dulu adik aku je yang layan lagu2 si justin bieber ni..aku wat bodo je dulu..tp bila tgk vdeo ni..waaaaa..bestnya justin bieber!!
JB datang malaysia?? memang  x lahh kan aku dapat p..huhu
 ada sape2 yg baik hati nk hadiah kan aku ticket die x??  plz plz plz..hehe


Justin Bieber Kuala Lumpur Concert Information

Ticket Prices: RM98 (Standing), RM188, RM288, RM358 and RM498 (VIP Area) bagi aku 

yang VIP area ni lehh x??  :P
 
Where to buy Tickets:  Bangsar Village 2 Shopping Center Concourse Area
 
Venue: Stadium Merdeka, Kuala Lumpur
 
Date: 21st April 2011(Thursday)
 
Time: 8.30PM
 
Supporting Acts: TBC 


Followers

♥kisahlovelymyrtle♥