Friday, April 8, 2011

JUSTIN BIEBER!! b4 becoming an artist,,~loveee~

Assalamualaikum..;)


as we can see the title up there kan...JUSTIN BIEBER!! actually aku x minat langsung pun dia nihh..tapi kan bila aku tengok kat youtube2 dia b4 dia jadi artis..waaaaaaa...best lahh suara dia!! budak2 je pun..and NOW! aku mcm minat dia lahhh!! ok, x payah banyak cite jom korang tengok video kat bawah nih..layannnnnn...




video

best kan? comel!! plus, lagu ni pn sedap..aku suka la time dia nyanyi lagu ni..hehe
dulu adik aku je yang layan lagu2 si justin bieber ni..aku wat bodo je dulu..tp bila tgk vdeo ni..waaaaa..bestnya justin bieber!!
JB datang malaysia?? memang  x lahh kan aku dapat p..huhu
 ada sape2 yg baik hati nk hadiah kan aku ticket die x??  plz plz plz..hehe


Justin Bieber Kuala Lumpur Concert Information

Ticket Prices: RM98 (Standing), RM188, RM288, RM358 and RM498 (VIP Area) bagi aku 

yang VIP area ni lehh x??  :P
 
Where to buy Tickets:  Bangsar Village 2 Shopping Center Concourse Area
 
Venue: Stadium Merdeka, Kuala Lumpur
 
Date: 21st April 2011(Thursday)
 
Time: 8.30PM
 
Supporting Acts: TBC 


Followers

♥kisahlovelymyrtle♥