Saturday, April 7, 2012

M.O.K ??



Assalamualaikum..;)


Hari ni aku mau kasi celita pasai budak2 duk panggil aku "mok" . Aku tak tahu la mok tu gemok ke, momok ke mak ke (kalau orang kedah besa panggil mak depa "mok", eh? yeke?? hahaha) ke ape? Ekceli tak tahu le depa duk panggil aku apa nih. Menyampah pun ada gak. haha. Mentang2 la aku nak gemok. Depa duk sibuk panggil aku "mok". Kalau sekali sekala takpa la juga yang ni berkala-kala depa panggil. haha. Nanti aku gemok betui2 sat g camna? haha


Apa ek motif korang? Adakah panggilan mok tu merupakan panggilan yang paling comel dalam dunia untuk aku?? haha

Psstt takde yang lagi comel ke??   (-.-")








hahaha...padan muka hangpa, identity hangpa aku tak hidekan. Wanted la korang pasni..kuikuikui. Lain kali buat lagi ye. Grr~



Sorry der wa update ketot2 je sebab tu memang style wa kot. bhahaha. And sorry lagi sekali kalau wa tak selalu update (padahal orang tak kesah pun..kah3). Tapi aku akan cuba gagahkan diri dan luangkan masa untuk mengupdate ye. I'll try. I'll try...hewhewhew  ><

~peace~


14 comments:

Aril Azri said...

woi..sapa yang dok panggil hang mok tuh?mmg sesuai apa dgn hang!hahahah!

Akim Iqbal said...

mokkkkk

Syazwan Che Deraman said...

hai gemok :P

FizaFizz said...

ok cool! masing2 (-.,-)

Natasya Naslin said...

=p haha.. kdg2 pggilan utk kwn trsyang , kekadang gak saje nak bahan kwn .. hehe

Ayeem Jemain said...

harap dapat jodoh dgn lelaki gemok jugak. amin

ILA SYAMILA ♥♥ said...

haha panggilan manje la fiza. diorg syg fiza ahahak

azalia hjsalleh said...

alolo cian dia..
awok x gemok pun..

holaulala said...

hai! hehe~ awk x mok la..=) klau mok pon comel=p

kaizen said...

ckp la mok ni rmai peminat n stalker... ko hado?? hahahaha

wawa abdullah said...

huhu..dorang sje nk manje2 ngn fiza lah tu.. :)

Rtp Farra Arisha said...

gemuk? but you still look beautiful! :)

Meor mUhD. ShAriffUddiN B. mAt Ali said...

Pija
G.E.M.O.K !!!!!!!!!!!!

akubiomed said...

Bagaimana kalau tukar dari 'Mok' kepada 'gwiyomi'. :-)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥