Tuesday, April 17, 2012

Salah tak balas dendam kat atok sendiri?? Kejam ke?



Assalamualaikum..;)



Actually, aku tak sampai hati nak membalas dendam bagai ni tapi terasa macam nak membalas. Kemain lagi dia duk upload gambaq2 tak senonoh aku kan? Sekrang turn aku pulak! (-.,-)






To atok,

this is special for you,

only for you!

XD













kepelbagaian muko artouk! hahaha


Fyi, i pun takda keja ni tok. Sebab tu cari keja, buat benda ni la. Nasib baik ada keja ni, tak la i boring duk rumah sengsorang. Bhahaha :P 
And one more thing, hang fikir aku takda gambaq hang?? hahaha Jangan marah artouk, bergurau jerrr. Chill2. heh :P



Owh! For those yang tak tahu cite, sebenarnya si artouk ada upload gambaq aku dekat facebook. So, dengan rasa rendah diri, sopan lagi bergaya, maka, aku pun upload la gambaq2 berstyle artouk ni seperti apa yang dibuat kat aku. Kira macam nak balas dendam la konon. Tapi aku tak rasa la benda ni suatu pendendaman (wujud ke ayat tu?? :P). Motif utama saja suka2. HAHAHA!











mangsa -.-"

11 comments:

kaizen said...

mcm ni pon boley?? hahaha so sweet korg nih...

Eazy Izzuddin said...

oh ...
comel !
ini lah yg dok tag saya d fb
artouk rupanya hehe
xD

IdaRaida said...

hahahaha..
kamu sangat la comey la fiza :)

azalia hjsalleh said...

jelesnya la tgk awok..
buat2 muka buruk pun.. tetap nampak comel =(((

Akulah Pak Lan said...

ada apa2 ka dgn atok? ehem ehem..haha

NURUL NATASYA AMIR said...

untunglaaa bole buat mcm2 gaya muka :P

♥nurul♥ said...

ahahhaaha

ehem ehemmmm:p
lama tk jenguk sini :)

aizadalias said...

macam mana buat mata macam tu..mohon share ;p

Anonymous said...

hehehe hmm nak emel leh? :)

www.aikairfatini.blogspot.com said...

salam..ada berita ni..murah!kulit cantik,badan pun chat..jom tgk ape dye! http://aikairfatini.blogspot.com/2012/12/nak-kulit-halus-mulus-mcm-byi.html

Nizam Ijam said...

comel :)


saya masuk utusan.. jom tgok..

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥