Friday, October 14, 2011

Plastik kata kau??

Assalamualaikum...;)


Entry ini telah diperam selama beberapa minggu lepas. Hehe. Nak baca, baca tanak baca sudahhh! haha. 


Ok, sebenarnya aku tak tahu pun yang ada orang cakap aku bermukaplastik. Hahaha! Siyes kelaka. Kenapa kelakar? Sebab memang kelakarrr pun.. kau tak rasa benda ni kelakar ke?? Haha. Frankly speaking, I am not plastic! Aku tak guna apa2 plastik untuk tepek kat muka aku nih. Siyes! And aku juga takde la nak katakan kat sini yang aku ni natural beauty. Wakakaka. Siyes! Takde niat pun nak cakap macam tu. Ahuhuhu. Dengan terbangkitnya isu tersebut cehh isu kauu..haha..maka, terhasil lah vlog ini.







*yang dah tengok takpayah tengok ><


video
Tak plan pun nak buat benda ni. Huhu.





Kebetulan adik lelaki tunggal saya turun Melaka semata-mata nak jumpa saya.* ok, tipu, actually tak tahu apa sebab dia datang Melaka sebenarnya. Katanya nak merantau. Tapi kemungkinan besar memang dia nak jumpa aku! HAHAHA. Jumpa akak dia kan? Haruslahh! HAHA. Sorry dik akak tak berkesempatan jumpa adik nun Pahang sanun takpun ke rumah awak di KL. huhu. 







comel kan adik saya haha.

ini mamat. spm's candidate. dia sgt tinggi! ke aku yang ___?? haha 

















Oh ya! Ada member saya cakap "eh, aku tak pernah pula dengar muka macam plastik, perangai plastik ada lahh!" hahaha. Betul jugak tu. What say you guys?? ;D





~peace~




note: Special thanks tu my adiks Mas Ahmad Safwan dan juga adik Mamat. Hee ;)

24 comments:

Syafiq Rosli said...

untg ler..hehe

Anonymous said...

nape vdeo u tgh ckp mngigil2..klako la..huahahahaha..;D

Akulah Pak Lan said...

women natural beauty always been hide behind the makeup. you look normal to me like a barbie doll. haha

cira nd said...

cantik :D

nmirmo said...

plastik??? no laaa...who said that?? aiyooo... maksudnye tu..that person jeles...hee~..simple je jawapan eh.. ;) ...natural beuty..yup,thats u.. ^_^

MaiRa QuEeN said...

untungla..cun da..hehehe

azalia hjsalleh said...

chumel ;))

azalia hjsalleh said...

DORG DENGKI LA TUH.
buat bodo je yg penting kita happy & x kaco hidup org

ILA SYAMILA ♥♥ said...

alaa jgn caye. sebab fiza cantik natural la diorang ckp mcm tu ;)

naziyatul fatihah said...

comel :)

azrijohan said...

uit,Mas tu adik ke? Pehhh

mamat said...

hihi..
hello nk bgi thu ni..mamat dah tngok muka fiza fizz serius semula jadi :D
kepada yang ckp plastik tu,bawa2 la berubah :D

FizaFizz said...

@SyafikRosli : apakah yang untung?? haha

@anonymous : itu nebes lahhh! haha

@paklan : bhahaha! wekkk~~ :P

@cira nd: whoooo :O dia lagi cntik!

@nmirmo : kite pun tak tahu siapa..huhu

@MaiRa : erkk? hahaha

@azalia : haaa.tgh buat bodo la nihh. haha :P

@ILASYAMILA: hee.tq :) *sejuk sikit hati ni ;P

@naziyatul : awak pun comellll~ ;)

@azrijohan : err...aah 'adik' hehe

amier azrul alias said...

ape nak heran.
org tu jeless lah kot.
hoho

FizaFizz said...

@mamat : erkk? yeke mat.haha. terimakasih :)

FizaFizz said...

@amier azrul alias: ahaha..kot la kan. ehee

fathin zulkifli said...

hehe hye fiza, you lagilaaaa lawa =) thanks comment blog kiteee hehehe xD
nice to know you! :))

jaja said...

fiza xplastik...dia mmg cantik..arie2 tgk muka dia...xde yg plastik..sume asli.....

mysara said...

biar je k pe org nk kata..:)

banking? dip or degree?
dlu kte amik dip banking gk..:)

aniki said...

aku tengok cam muka orang je pun..cun plak tu..tak nampak pun plastik??pergh..gua tak paham ape tu muka plastik..

kembatolo™ said...

jumpa adik dah, bila nk jumpa abg plak? kahkahkah

FizaFizz said...

@fathinn zulkifli : nice to know u too dear fathin :)

@kak jaja : ngada. hehe :P

@mysara : ok. kita baru dip la. hee. best tak banking dulu? haha

@aniki : aku pun tak paham muka plastik tu apa..kah3

@kembatolo : haa.. bilaa2? haha. abg mana ntah..kah3

Dhia BellamiZam said...

untung la da ade vlog..haha

jalimeow said...

jali meow telah menyertai blog ini dengan relanya..dengan harapan dapat mengertakan hunbungan silatuhrahim..amin.....

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥