Tuesday, October 18, 2011

Aku bosan juga lahhh! haha


Assalamualaikum...;)

Ok, cuti semester yang membosankan. Padan muka kau , masa kat kolej dulu beriya-iya kau nak cuti bagai kan. HAHA. Gelak lahh sama wehh. HAHA. Dahh2 cukup2. Tak sabarnya nak busy kan diri dengan assignment semua..whoaaaa. T_T (poyo) haha. Nak tahu apa yang aku buat masa cuti sem ni? Tunggu next entry ok. Actually, aku nak kongsi something pada korang semua. Ada satu entry ni tersangatlah sempoi. Aku rasa macam nak copypaste je segala isi kandungan yang ada dalam entry sorang blogger nih. hehe. Nak sangat. Nakkk sangattt wehhhh! 

Ce tengik nihhh:



















nampak tak kebosanan melampau dia tuh? hehe. Samalah macam yang aku rasa sekarang. Sebab tulahh aku rasa macam nak try copypaste entry dia nih buat sebiji2  macam nieh. boleh? :P  heh3. Sempoi gila kan? Tabik sama lu brooo..hehe :P



Bro nampak gila kebosanan awak disitu ye. sep2. hee







ok tu je byeee~
~peace~




note: pada owner blog tu jangan mareee ye..hehe :P

13 comments:

naqib rahim said...

cisss -,-'

kim heeruul said...

habis la org tu mara..

amier azrul alias said...

bosan g tolong mak kat dapur.
kehkeh

ILA HonEyBuNNy said...

ngeh3....nampak kebosanan melanda..heheh

Anonymous said...

Hai! I've sent an email to your email. Hope to receive your reply soon. TQ :)

aniki said...

aku memang suka ngan bosan2 ni..haha

Akulah Pak Lan said...

Haha LOL

2 la, tak masuk alam mencari pekerjaan lagi. lagi bosan nanti.

Paklan time cuti sem paklan buat hampir semua kerja. Buat rumah, pecah rumah, bla bla bla

Pergi la buat part time

naqib rahim said...

dah marah da ni. HAHA ;D

Dhia BellamiZam said...

same la kite..aq pon bosan doe..wuuuu~ :'(

Workshop Internet Marketing said...

Workshop Bisnis Online. Malang, 29-30 Oktober 2011. Peserta terbatas 30 orang. Tempat LAB Statistik FE UIN Malang.

Materi UTAMA : Membangun TOKO ONLINE, Riset PRODUK, Teknik JITU Promosi dan Marketing INTERNET.

Materi TAMBAHAN : Optimasi Blackberry+Facebook+Twitter Untuk BISNIS Online.

Garansi 1 BULAN Jualan.

Info Lengkap: www.GuruBisnisOnline.com | PIN BB 2310BF87 | 0856 4960 8915.

mamat said...

hilangkan bosan dengan berblog..he3

syakey said...

mmg slalu, nak cuti je esaited giless lepastu dh cuti, bosan la pulak....

FizaFizz said...

@naqib : :P

@kim heeruul : xpa, kita kamceng dgn dia *penipu..kih3 :P

@ila : kannn? haha

@anonymous : dah reply! ;)

@paklan : ermm..paklan ada kerja kosong tak?? ahaha :P

@dhia : bosan jgk? nasib2..haha :P

@mamat : hee..ok2

@syakey : hehe..biasa ek macam tu..hehe ><

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥