Thursday, October 13, 2011

aku asik ingat kat kau tahu!



Assalamualaikum






Aku asik ingat kat kau je. 
Bila aku sorang-sorang aku ingat kau. 
Bila aku takde buat apa-apa pun aku ingat kat kau.
 Bila makan ingat kau. 
Bila tengok tb ingat kau.
 Bila tengok laptop pun ingat kau.
Bila nak tidur pun ingat kat kau.
 Bila kluar jalan-jalan pun ingat kat kau juga.

Senang kata, hari-hari aku ingat kat kau lahhh bantal busukkk!! Huhu. 

Ketahuilahh rakan-rakan bahawa bantal busuk aku tertinggal dekat dalam bilik (kolej) waktu nak balik rumah hari tu. Excited sangat nak balik sampai terlupa dia. Huhu. Nasib baik one of my roommates tolong simpan kan. Dia bawa balik ke rumah dia. She is my senior and she said :










ermm, boleh tu memang lah boleh kak, tapi saya jelez! huhu. Jaga baik-baik. 






~peace~
bye!






note: nama je bantal busuk tapi wangi tauuuu! HAHAHA!
kau ada?? 









10 comments:

jaja said...

hahahaha.....siannn nyer kat fiza....akk jge bntal 2 elok2 ye..sbln lbh je...xlama pon...

jaja said...

hahahahaha...alololo siann nyer kat dak kcik nie......sbr ye...xlama pon...sbln lebih je.....tahan ye rindu 2....

Akulah Pak Lan said...

kesian kat bantal busuk tuh, sebulan lebih means akan jafi busuk sungguh la. haha

Pocket said...

kiranya cam kain pelikat bapak bila bapak keluar negeri and anaknya dok demam rindu lah kiranya yer?

heheh,
yes bantal busuk buleh mengubat rindu :D

Dhia BellamiZam said...

aq mstilah ade..
from him lagik..wuuuu~ :p

RinsyaRyc said...

hehe.. takde bantal bucuk.. *,*

mak dah rampas.. haha

aniki said...

aku ingat budak kecik je yang ade perangai camni..budak beso pun ade gak??dasyat2..hahaha

naziyatul fatihah said...

so sad :( =)

kembatolo™ said...

Gua takde bantal busuk. Org busuk ade ah. Yg tgh bce komen ni haa. Hahaha

FizaFizz said...

@jaja : haha..tgh tahan rindu ni kak *cehh ngada...bhahah :P

@paklan: haha! mana busuk, wangi laahh.haha

@poket: haha..kain pelikat?? ermm.boleh lahh. haha

@dhia: aku tahu.bsau gedabak plakk.haha :P

@rinsya: lahh yeke? sian nyee..hehe

@aniki :haha. tu la pasal ..dasyat ek aku? haha

@naziyatul :hee. :)

@kembatolo : uishh, termasuk la org yang taip komen tu, dia baca dalam hati masa taip..hahaha kan? :P

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥