Thursday, October 20, 2011

OK Fine! Fine!

Assalamualaikum...;)




Apa yang fine? Kau? Alhamdulillah sihat korang kan. Tapi aku tak tanya how are you lagi pun. Wakaka. Ni baru nak tanya. Sihat tak korang? heh. 

Ok sebenarnya aku malas nak cite eh? macam kenal je..email aku! haha. Serious aku cakap aku malas nak cite benda nih dah. Tapi aku rasa tak sedap hati lah kalau tak cite. huhu. Korang nak dengar tak? eh, salah. Korang nak baca tak? Ahhh..lantaklahh nak baca ke tak sebab memang aku akan post pun entry ni jap lagi..hahaha. 

Emm, aku cuma nak tunjuk kan kat korang beberapa ketul bukti. Warning awal-awal jangan gelak. Ok? Deal!
































fine!..hahaha
okbye
~peace~







16 comments:

Akulah Pak Lan said...

Kirim salam kat mia erk. haha.

kembatolo™ said...

eh helloo.. tayah perasan 19. u tu 25! hahahahaha

Dhia BellamiZam said...

fiza da tue..haha

azalia hjsalleh said...

kalo tgk gambar, nampak mature
tp tgk video you hari tuh, nampak u muda je.

nasib kita sme la.
muka matured ><
tp best juga
anggaplah kelebihan utk kita

Saiazuan said...

ok tumpang bangga..haha

FizaFizz said...

@paklan : pantang! haha

@kembatolo : ehhh2, nak no ic?? haha

@dhia : sama lahh dgn kauu! haha :P

@azalia : wahh2..sep2.hee ;)

Pocket said...

adeh, 19,
kamu masih remaja tau!
nineteen

teenager = remaja:D

Ati Masrif said...

salam,

kak ati pun ada jiran yang
muka serupa adik ni ....

org melaka gak :)

FizaFizz said...

@saiazuan : erkk? bangga? sepuk nak? haha

FizaFizz said...

@poket : yeahh bebehh remaja tauuu..hahaha

@ati masrif : erkk? leh kenall..heee :)

Muhammad Salehuddin Bin Abdul Wahab said...

iyolh tuu cik fiza ooii.....
hahaha...
:p

aniki said...

hahaha..remaja lagi ni.masa panjang lagi tapi bila2 masa boleh stop kan??so jangan lupa hargai masa yang ada.hoho

Anonymous said...

kurang kan makeup mesti nama muda

Areliff said...

skodeng sini..erkk sebaya hu3...abg ko dah gitau ak dah yg ko 19 ha3....okbai

iedchan said...

hehe tak la..tak nampak matured pun,...nampak muda jek..hehe :P

✿ nurulfatin ✿ said...

matured? omey jer. :)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥