Thursday, August 4, 2011

nuffnang tolong aku hilang stress!

Assalamualaikum...;)


Semester 3..alahaiii, banyaknya kerjaaaa! Busy gila aku sekarang ni. Banyak assignment, report, draft , presentation kena hantar/buat before cuti raya nihh!! Test dengan quiz pulak sangat rancak sekarang ni..Stress stress! Kejap lagi pula ada quiz statistic! Aku da study malam tadi sampai pukul dua pagi! Hopefully dapat jawab. Amin~. But now aku nak release tension sekejap, aku pun on9. Tengah godek2 internet ni aku tertarik pulak dengan advertisement dari nuffnang nihh..ce tengok~




menarik, comel, dan sebagainya lahh . Disney plak kan?.haha. Aku pun tekan la iklan ni. Buka2 je memang paham2 je yang aku tengah stress skrang ni kan. Ada banyak game dalam nihh. Aku pun try la main satu2 tapi bukan semua. Paham? haha






ni main tangkap2 ribbon or butterfly ..errkk,,ntah lahh ape bende ntah tu.

ni aku tak tahu ape motif dia..haha


haaaa..banyak tak games yang aku main?? hak3. Boring punya pasal la nihh..kih3. Tapi kan yang paling best kan yang ni.......



















mewarna kau! haha..lama dah tak melukis dan mewarna ni..Tu yang xcited ! XD











kalau tak lawa senyap!


I realized that all this games are suitable for children but ...ADE AKU KESAHH?? hahaha...Why dont u all try this games?? hilang stress kot!~ hehe..

ok lah jap lagi ada quiz. Ada sikit masa lagi nih mahu rest, nak tido! (topup tido yg tak penah nak cukup)  haha.. babai~

~peace~
;)

7 comments:

Akulah Pak Lan said...

Gudluck for kuiz...

Jgn mimpi makanan tau...hahahaha

ecadwinkyasha said...

comel gila je kaler kan benda tu.ehehe. :)

Miss Lalunn said...

comell jehh gamee nyeee . hehe alaa.. fiza muda lagi lar. hehe ley je main sume ni . hoho ;) gud luck for the test dear ^_^
cpt cpt balik kmpg . nt bole sahur besh2. hehee

kaizen said...

pergh... men kaler tu cam sonok jer...

*kalau ade mase leh la... Angry bird gak best... hehehehe

latest entry ST : Nisbah Lelaki-Perempuan & Urban : Camera Paling CANGGIH

Dhia BellamiZam said...

xcantik!!!!hahaah

kembatolo™ said...

budak2 mewarna tak pelik. tp ni.... hurmm.. hahahaha

Wanz Mejuez said...

rasa rasa nya main game ni dapat kembangkan ingatan time nak jawab kuiz tu... hehehe

kalau aku ada depan ang skrg ni..tgk ang main game ni mesti kuit gila...

hehehe comellllllkuiz tu... hehehe

kalau aku ada depan ang skrg ni..tgk ang main game ni mesti kuit gila...

hehehe comellllll

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥