Tuesday, July 19, 2011

Ina & Ida Collection

Assalamualaikum...;)

OK, kali ini aku nak memperkenal kan dekat you all satu product yang di handle kan oleh si twin! Diaorang ni baru je buka business ni. Hope you all boleh support mereka ok? 
Nak kenal siapa mereka? meh sini. Rasanya you all kenal sangat dah dengan diaorg ni kan? Model  Iena Mansor dan Ida Mansor. hehe









They all jual product :







They all ada jual macam2 barang yang berkaitan dengan girl stuff. For example, makeup, contents lens cased, necklace and many more. 


Petang tadi aku dok usha balek2 page product diaorg ni. Tu dia macam2 ada!. Bagi gegurl yang suka kan necklace, makeup set boleh sangat la jenguk2 barang they all ni. Haa..yang mana yang suka dan selalu pakai lens tu kalau yang tak de lens cased boleh juga usha yang mana berkenan sebab kat sini diaorang ada jual lens cased yang comel! Nak tahu tak? Harga barang they all ni murah tahu! Aku rasa macam nak order some item kat diaorg ni..Berkenan lak aku..hak3..:P


cute kan? tengok tu siap ada cermin!

Haa..tengok tu..kau pikir lappy kau je ada jenama cap apple?? Ni haa,, lens cased ni pun ada tau! Jangan main2 mak jemah~ ahaha


ni haa..eyelash ada 3 different types! *ni la item yang aku rasa mcm nak order tu..kih3 :P
~Aku Tak Pernah Pass Pakai Eyelash Derr~  

2 in 1 : ada lipstik and ada lipgloss  (juicy + wangi )



necklace dia byk and cantik2!





Why don't you all try to visit their websites here:




and the MOST BUSINESS WEBSITE HERE:


: to THE TWIN hope success in ur businees ok dear!
:to dearest readers hope boleh support mereka ni ya! Thanks! ^^


~peace~
;)



17 comments:

Dhia BellamiZam said...

ok model da jd promoter..HAHA

YANA YONET said...

comel kan mereka dua tu ^___^

Akulah Pak Lan said...

Khas untuk perempuan ja...paklan tak leh nak komen lebih2

Izzul Amir said...

cantik lah header tu
tuan punya lagi cantik ;)

aleen aiden said...

pergh..gile cun case utk lens tuh..hu3

FizaFizz said...

@Dhia BellamiZam : promote! promote! hehe

FizaFizz said...

@YANA YONET : sangat comell!! ;D

FizaFizz said...

@Paklan : ehhh..sape ckp? untuk "bakal" pun boleh hape? si Julie tu sape? ngehh3 :P

FizaFizz said...

@Izzul Amir : erkk..cantik kan header tu? itu membe yang buat..hee

FizaFizz said...

@aleen aiden : cun kan3? comel je..try la beli ;)

Syafiq Rosli said...

wah maju dah dyeorang kan..eh untk i xde ke..haha

[sutera kasih] said...

canteklah kemabr tu :)

eienrazak said...

wow kakak-kakak cantik ni dah ada blogshop?ketinggalannye eien ni..hehe

cik EPAL said...

waaa da bukak bisnes dah depa ni. u bila lg?? :D

nurAMALLINA said...

suka tengok twins tu. hee

azalia hjsalleh said...

owh chumel2

abah khalisha said...

barang-barang untuk jejaka macam abah tkde ke?

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥