Sunday, July 3, 2011

cik epal selalu jumpa retiss kan?? meh sini tgk aku plak jumpa retiss..jgn jelez cik epal nokkk..hehe :P

Assalamualaikum..;)

ehem2..siapa lah agaknya retis yang aku jumpa tu ek?? hehe..tunggu sat. Aku nak cite bende lain dulu..kih3. Hari ni weekend kan? so boring duk dalam hostel ni memandangkan tak balik rumah, aku pun merayau dengan kawan2 ke sekitar bandaraya melaka..cehh , cam baru jejak melaka je aku ni..bhahaha. Kitaorang p tengok wayang wooo~  cerita seram. Memang serammmmmmm wehhh..


ni cerita hantu Thailand. SANGAT SERAM! p la tengok! Kalau nak tahu kitaorg org yang paling depat dgn skrin walaupun seat kitaorg tengah2. (paham?) soundeffect dia mengancam siot! takut gila! sorang kawan aku tutup mata; sampai depan kan tudung diaorg nk tutup mata punya pasal..hahaha, sorang lagi tutup mulut sebab takut terjerit kuat sangat, sorang lagi tutup telinga..aku?? semua aku tutup! haha...takut woiiii~~ Ni semua gara2 akak senior aku yang recommend kan kat kitaorg tengok cerita nihh..adoii~


Dah lepas tengok wayang ni haa..kitaorg merayau lagi sampai lahh melekat kat satu  event ni..ape kenama ntah event ni. Ada launch promotion for product Nutox. Nutox ea bukan botox. Tahu tak apa benda ni? aku pun tak berapa nak tahu la tapi tahu sikit2..haha. Ni product for skincare. Duta dia ialah Nur Fazura. Kenal kan3? Haaa..aku jumpa dia la sbnrnya hehe..Aku dapat tahu si cik epal ni ha minat sangat dgn Fazura ni kalau tak caya meh tengok sini hehe. So, dia sibuk jelezkan kita sebab dapat jumpa shaheizy sam nya. Now turn aku plak jelezkan dia.bhahaha ..:P











macam yang korang tengok kat dalam tb la kan..dia ni memang cantik! Langsung takde gedik pun yang macam orang selalu cakap. Ramah pun ya and2 dia cakap nama aku sedap! HAHAHA. :P
THANKZ!! lalalala~

ok.tu je. bye
~peace~
:)

13 comments:

syafeeqa said...

untunglahh jumpa retissss..

haha. weyh kat jusco mc erkk...???

Miss Lalunn said...

wahh fizzaa , akk minat kot gan awek sorang ni . :) dia mmg cantek . hee.. untungg lar, teehee ;D mesti jeles cik epal pasnie, kui3 ..

Dhia BellamiZam said...

untung la jmpe fazura..

Dhia BellamiZam said...

untung la jmpe fazura...

Akulah Pak Lan said...

seru la cik epal tuh nanti dia dtg..suka tgk minah ni dalam gol vs gincu

Cik Eka said...

eka suka fazura sangat2.hehehehhee

kembatolo™ said...

eh retis jumpa retis ke? hahaha

FizaFizz said...

@shafeeqa : hehe..aah kat jusco mc tu.

FizaFizz said...

@kak lalun : heh. Dia mmg cntek tau! Hehe

FizaFizz said...

@dhia : agak untung la..kih3

FizaFizz said...

@poklan : hamboi3..kemain lg poklan..haha

FizaFizz said...

@eka :kan3?? Suka sgt dia ni..comel!

FizaFizz said...

@kembatolo : apakah?? Haha

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥