Sunday, July 3, 2011

photoshoot dengan Artoukgraphy KissCamera lagi!!

Assalamualaikum..;)

Shoot da lama baru ni aku nak post ek?? haha. Sebabnya aku malas! Tapi sekarang aku tengah rajin walaupun sebenarnya aku ada banyak assignment .kih3. Bila ntah photoshoot ni lupa da..ni time aku balik rumah and pak artouk call nak ajak dating..hehe. Gambar pada aku ni sikit je. Tak habis amek dari artouk lagi ni..Nanti kalau jumpa dia lagi aku sedut semua gamba2 tu dari memory kad dia nohh..hehe.

SO THESE ALL THE PICS 
 (4 je pung)

~heh~










after shoot, artouk and abang latif ajak p tengok wayang. Tengok cerita GREEN LANTERN. Best cerita ni. Muka dalam cite ni semua pelik2.haha. TAPI except RYAN REYNOLDS ni haa.



pelik ek muka?

RR

HR


perasan tak ryan ni ada rupa si hrithik roshan?? ada kan? hehe
ok.bye~
~peace~
:)





16 comments:

MIRA :) said...

pehhh lawa lahhh akk kite ney.haha

ila said...

sis u'r very pretty.

Bluewendy said...

wah!! chantek nye!! nice shoot dear..:)

kembatolo™ said...

eh kita bila pulak nak g tgk wayang sesame? hahaha

myravea said...

cumilla yunk!hehee :)

FizaFizz said...

@mira : mana ada yunk bese je ni.

FizaFizz said...

@ila : alhamdulillah. thanks dear. :)

FizaFizz said...

@bluewendy : tq :)

FizaFizz said...

@kembatolo : eleleh..cian dia x dpt tgk wyg..ni nk jelez kn u ni..hahaha

FizaFizz said...

@myravea : tq dear myra ;)

Athirah Medan said...

woit apesal lawa sgt kau ni. haha ;p

Akulah Pak Lan said...

Hitrik Roshan ada jari lebih

sesegar said...

waa.macam rozita che wan pon ade jugakk~ =)

FizaFizz said...

@athirah : hehe...mana ada wehh..biasa je la aku..

FizaFizz said...

@paklan: org tak ckp jari la..org ckp muka! hhehe

FizaFizz said...

@sesegar : hehe..mana pulak dtg nya macam rozita ni? hehe

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥