Sunday, June 26, 2011

..Taman Permainan..

Assalamualaikum...;)



Taman permainan ni kan tempat kanak2 bermain. Selalunya taman permainan ni ada dekat taman la kan..haha..Contohnya macam dekat taman2 perumahan. Setiap taman perumahan mesti ada taman permainan ni kan? Tapi taman permainan yang ada dekat kawasan perumahan aku ni haa..dah tak rupa taman permainan dahh sebab nya semua gelongsor, jongkang-jongkit, buaian, dan lain2 lagi, semua dah kena tebang sebab nak buat rumah..Tak merasa la aku nak main lagi..haha.

Tapi2..hari tu aku kuar dengan family aku p beli barang then singgah makan dekat The Store. Makan dekat McD! As we know la kan , kat tempat2 macam ni memang ada taman permainan kan? Tapi yang ni jenis indoor punya. Tak ada langit tak ada angin tapi ada bumbung ada air-cond. hehe. Nak dijadikan cerita aku dan adik aku usha line. Clear ke tak. Kebetulan time tu budak2 tak de! haha..So, apa lagi kitaorg pun serbu la. Memang agak xcited juga la kitaorg time tu. Tapi aku kena usha2 line juga mana lah tahu kot2 ada calon2 mak mertua tengok kitaorg abehh melepas aku..bhahaha..

ok.cop here.juz watch the pics ok.






abaikan tapak kasut aku..bhahahah





5 comments:

Akulah Pak Lan said...

er...kat tapak kasut ada chewing gum melekat...

td masa jog pun ada terpikir nak naik...tapi bila dipikirkan balik masa pergi kedai dengan member semasa nak cari motor besar dia smlm....apek kedai tuh tanya..

"Ni nak register atas nama you (member i) or you(bapak)"

demm!! kami sebaya kot..

kembatolo™ said...

untunglaa boleh main macam tu. daqh besar pon still leh main.untunglaa.. hahaha

azalia hjsalleh said...

alolo chumelnya

cik Ida said...

hey, datang sini nak jenguk belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

Bad Parenting

nelly said...

tetiba nak jadik kanak2 ribena lek ~~~~~

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥