Wednesday, June 22, 2011

Gift yang aku jealous sampai bila2!!

Assalamualaikum...;)










Walau pun hanya sebotol sos tapi dalam dia berharga tahu!.surat cinta (kononnye lahh..)
Tengok! Banyak tak banyak? Banyak kan? Kau ada?? Hahaha..aku? tak de pun..jealous nok!!
Ni present yang akak bilik aku dapat dari bf dia. Sweet tak? Jiwang gila mamat tu..haha. Korang ada nak buat mcm ni?? Rajin? Tak kan?? Haha.
aku dengan roommates aku gigih baca satu2..tapi tak habis baca pun lagi.
Memang tak larat la kan nak baca setiap satu..

“I love u”
“saya tak berhenti mencintai awak”
“doa jodoh kita bersama!”
“sayang awak”
“cinta saya pada awak bukan plastik tapi suci” 
erkk..kadang2 geli gak aku baca..bhahaha..

Kak, sorry cerita pasal akk tapi siyes jealous..haha akk sendiri Nampak sy snap pic(s) tu kan..hehe
Semoga kekal la yerk! Amin!

:ntah kenapa terbanyak pulak tnda soal aku kat dlm ni

~peace~







bajet muka jealous..bhahaha
pujuk diri sendiri supaya tak jealous lama sangat..jealous sikit2 sudah..haha

12 comments:

Akulah Pak Lan said...

muka jeles itu matanya tampak merah seperti drakula sedang menangis. adakah ini satu ilusi atau pun hakiki?

Ummu Qaseh said...

Haha.. kalau saya pun jealous gak! XD

Dhia BellamiZam said...

aq ade..tapi bintang la..da ade 2 botol tao..ko ade??jgn jles..hahaha

kembatolo™ said...

muka jelous ke? masam bebenor.. hahaha.

RevVING NOTES said...

Serius STYLE!

Gadis Pantai Timur said...

sweetnyer....best nyer dapat buah hati macam tu..harap2 pas kawen ttp mcm tu..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/selamat-tinggal.html

FizaFizz said...

@paklan : ..itu satu realiti..haha

FizaFizz said...

@ummu qaseh : kan3? jelesss!!

FizaFizz said...

@dhia : oooo yg bintang tu..agak2 ada x ayat2 cmni?

FizaFizz said...

@kembatolo : muka jelez la ni..haha

FizaFizz said...

@revving note : haha..apa yg style?

@gadis pantai timur : hehe..sweet kan? haha..(geli aku) haha

Akulah Pak Lan said...

isk2..kesian...nah tisu..ka nak i sua baldi?

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥