Saturday, June 18, 2011

Double Post

Assalamualaikum...;)


Sekian lama aku merajuk dengan line internet yang macam ciput ni..Akhirnya sempat juga la aku online jap. Ni pun kat rumah. Kalau tak memang tak dapat la kan. Kalau ada sape2 perasan before this blog aku double kan?? Itu  juga salah satu faktor kenapa aku tak update blog da. Sebab aku rasa menyampah nak buka blog sendiri pasal dia berdouble. Buruk gila kan?? Tu yang aku menyepi..hahaha. Tapi, sekarang da single balikk!! haha.. Post aku da jadi satu balik..Ni semua sebab toturial melalui blog ni.


Gigih aku cari kat google macam mana nak hilangkan post yang satu lagi tu..Tiba2 jumpa plak blog beliau nihh..Thankz Nora..

note: semalam (khamis) plan dengan kawan2 mau cycling around uitm pagi jumaat ni..tapi hampa rasanya bila tiba2 hujan pagi tu..elok lahh kan lepas subuh hujan memang aku tak bangun2 la kann ..haha..hampeh tul . tak dapat cycling..huhu ( cehh, padahal sedap tido tadi dgn hujan lebat..kih3)

: update blog pepagi buta kol 3.00 a.m. hujan lagi di luar sana, semakin lama semakin lebat macam suh aku tido je kan..bhahaha..ok la..BABAI~



~peace~

14 comments:

kembatolo™ said...

Untunglaa dah tak ade 2 post. Hahaha. Blog sengal mmg macAm tu. Ahakz~

Akulah Pak Lan said...

boring kot tidoq

Syafiq Rosli said...

untg lah kan..boleh delete post lagi satu..hehe

MIRA :) said...

laa ptotle mnyepi.aisehmen pnt menunggu~~~~

FizaFizz said...

@kembatolo : aah, blog ni mmg sengal tp orgnya tak sengal ea..haha

FizaFizz said...

@paklan : tidoq la best..haha

FizaFizz said...

@syafiq rosli : untung sngat..hehe

FizaFizz said...

@mira : heee..sorry dear..:)

Akulah Pak Lan said...

I pernah rasa bosan untuk tidoq..percaya dak?

HonEyBuNNy said...

waduhhhh...

tido dalam kehujanan yg lebat memang best...tetiba rasa nak tido lak...ehheh

ameraadzhren said...

hahaha..next week kte cycline k...jumaat tau...

ibnubaba_04 said...

aku klu hujan lebat..comform xleh tido..asyik mimpi bumbung umah runtuh kena hempap kt hujan

chemay said...

chemay penah jugak jadi macam tu dulu.

dear.
boleh cakap somthing?
kenapa tak buad post comment dekat pop-up window?
:)

Far8 budak baik said...

hahaha..hati2 cycling..
nnti aku datang kacau..
agaga..tu ar..aku pun nyampah
kat blog ni =p...

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥