Monday, May 23, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Assalamualaikum...;)


Contest? Contest lagi? Lagi2 contest?? haha. Nak tahu contest apa ni?. Meh sini aku mau kasi tahu detail2.

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall


pastu lengkapkan ayat di bawah ni ya.


"Senyuman saya paling ceria sebab _______"


nak tahu menang dapat apa or detail yg lagi detail kat sini ye..






Aku join bukan sebab di tagged oleh siapa2 tapi aku di jemput khas-ly by the owner mehh! TERHARU! haha..poyo gila aku. So, tanpa mengecilkan hati beliau aku pun join lah. Saje je suka2. Pada en. Ashraf Jalil saya join contest awak ni tauu tauu! hehe. Selamat maju jaya!


ok aku maleh nak p outing tangkap gamba baru bagai..So, aku godek2 lappy aku cari gamba lama aku yang palingg sunshine gilaaa smile aku bagi..haha
see..........












dah terlebih SUNSHINE dah smile aku nih..siap tayang besi lagi..kih3 (en.Ashraf Jalil kita geng kan3??)

*gamba waktu muda2 dulu..bhahaha :P







"Senyuman saya paling ceria sebab time ni si photographer buat lawak. Saya tak tahan nak tergelak je.bhahaha. Nak tambah lagi! Senyuman saya paling2 ceria sebab join contest ni. Boleh?.haha"




*aku tak tahu apa aku merepek kat ayat tu..-.-"




cop2..ni senyum ke sengih ek?? haha
abaikan




ok now kena tag 3 org kawan kan? Tapi aku tak nak tag 3 org aku nak tag semua yang baca entry ni..haha..SEMUA DI TAGGED NOW!


haha




p/s: abg ashraf..wah tiba2 abg..hahaha..
saya dah lama follow blog yg lagi satu tu..hehe






done!


~peace~



19 comments:

Ashraf Jalil said...

thanks join! =) geng..sep2..

Dhia BellamiZam said...

untung la gigi ade besi..aq xde so xbole nk join la..hahah

FizaFizz said...

~Ashraf : sama2..hehe, thanks jemput join! bhahaha :P

~Dhia : uitt2, ini contest bukan sunshine smile braces lahh! haha..boleh je join..Jom la bella join!..gg ko lawa! hehe

Akulah Pak Lan said...

Apa beza kuku besi dengan gigi besi?

FizaFizz said...

haiyaa..kuku besi kat kuku, gg besi kat gg la..haha
ehh2,,kuku besi tu apa? haha

kembatolo™ said...

erk? kena join jugak ke? hahaha

Akulah Pak Lan said...

isk2..penah dgq pemerintahan kuku besi?

AARRGH ! ITS ME ! said...

gudluck ! thanx join dah follow kedua2 blog if tak follow lagi consider disqualified taw :)

FizaFizz said...

~kembatolo : yes! kena join juga! siapa suh baca :P

~paklan : tak penah..haha..ce cite ce cite :P

~aarrgh! its me : tq..ok2, da follow der..hehe :)

shahniefa said...

Hellow. nice pix! im about to join too.. :) Good luck for all contestants..

Akulah Pak Lan said...

nak kena tokak?
kuku besi pun tak tau..
sapa nama cikgu habaq mai..
dulu dia tak ajaq ka.
Ka dulu u main byk dalam kelas ni?

FizaFizz said...

~shahniefa : tq..cpt2 join!

~Paklan : haha..bukan2, dlm klas i tdo! haha

YANA YONET said...

comel senyuman :) goodluck dear!

FizaFizz said...

haha..tq dear! ;)
dgn automatiknya awak ditagged! hehe

Farahanis Waheda said...

tak baca pun saja je singgah wakakaka

kena tagged ke ni? HAHAHA

FizaFizz said...

eh2..yang singgah2 pun kena tagged ok!! :)

NAMI said...

may you one of selected!gud luck.

zEri sAfEerA said...

hee ^^ sy suka bile lihat org pakai braces tunjuk dia punya besi. hehe :D cool dan tetap cun

FizaFizz said...

@nami : tq ya! insyaAllah hee :)

@zeri : haha..yeke? cun ea? haha ..tq dear. :)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥