Tuesday, May 24, 2011

Selamat Tinggal Blogku~

Asslamualaikum...;)

Ok, tajuk entry yang poyo gila! haha. Sebenarnya nak cerita yang aku dan kawan2 yang lain and mybe korang pun akan memulakan semester baru kan? Aku kena daftar weekend ni..huhu. Tak lama je lagi ni. Apa nak buat ek saat2 akhir berada di rumah ni? Peluk tv? Peluk katil? eh, tak payah kat sana ada katil..tv je tak de!. 
And I am not really sure la sama ada aku akan meng-online-kan diri aku ke tak bila dekat sana nanti. Sebabnya, line kat sana macam ciput cedut!. Nak kata ada free Uitm wiFi memang ada pun. Tapi tak boleh detect line kat kolej aku pulak. Sebabnya kolej aku atas bukit menggunung dan belakang hutan!. haha.. Memang tak dapat detect line la kan kalau dah macam tu. Budak2 kolej lain dapat je tau line wiFi tu. Ok, da nasib dapat kolej atas bukit belakang hutan nak buat cmno kan? haha

So, nak tak nak terpaksalah aku guna kan berukband aku ni haa. For sure lagi sangat3 sangat lembab line dia nanti. Lagipun, now pihak brukband aku ni ada bagi surat cinta dekat aku (masej) berbunyi begini :

Dear customer, you have exceeded the 5GB/mth usage (Celcom FUP). Pls purchase additional volume or we reserve the right to control yr broadband speeds. TQ

haaa..korang pun dapat kan3?? haha..Kawan aku pun dapat macam ni juga. So, dia kena bayar lebih dari yang sebelumnya. Jadahnya aku kena bayar lebih ek? Banyak cantik muka berukband kau!. Saje je suruh purchase additional volume bagai. Aku tak nak bayarr! haha

Ok , habis cerita pasal line, now aku nak sambung cerita tadi. Aku memang sangat2 tak sure aku akan update blog ni or what so ever yang sewaktu dengannya la kan..paham2 la ea..haha. Sebabnya, aku takut bila aku balik sana aku busy. Bukan busy sebab tekun study tapi busy dengan assignment2 yang akan datang. HEHE. Next sem ni aku ambil 7 subjek semuanya. Antaranya ialah: Fundanmentals Of Finance, Introduction To Statistics, Macroeconomics, Third Language I, English for Academic Purposes, Asas Ekonomi Islam, AND Ko-kurikulum III (sem ni last wehhh!!)  aku tunggu2 saat niiih..haha.


Jangan tanya susah ke senang ke? sebab aku sendiri belum belajar. kih3
Bagi aku semua subjek tu akan jadi senang bila kita rajin and ada effort untuk belajar. Kan?



So, to anyone out there yang akan memulakan semester baru , I wanna wish u all GOOD LUCK and TAKE CARE ok!  ;)













dikesempatan ini saya ingin mengucapkan bebanyak2 terima kasih kepada mereka2 yang telah vote saya kerana saya telah dinobatkan sebagai juara bintang idola kecil  ehh silap2.. nak bagitahu yang saya menang saguhati dalam contest yang hari tu tuu..hehe.thanks yaw! ^^





sila tekan image di atas kalau mahu lihat saya live!!
bhahaha :P

JUARA BINTANG IDOLA KECIL

26 comments:

nureenina said...

hai~selamat bersemester baru! :)

FizaFizz said...

tq dear nureenina :)

nureenina said...

welkam~ sy dak uum....fiza dak ner?? dak akaun gak ae?

|ShaChaPe'ah| said...

7??uishh bnyknye..sbnrnye 5 je yg final..haha:D btw, part3 agak sng lg la..masuk part4 susa ouhhhh..
gudluck for sem baru:))

FizaFizz said...

~nureenina : uitm n banking student ^^

FizaFizz said...

~ kak sha : haha..tapi tujuh2 tu kena study juga! huhu..ye2 tahu..part4 mmg susah kot t..eh, kak sha amek mndrin or arab?? :)

Syafiq Rosli said...

eh terkomen retis..hehe..slmt dtg ke sem baru..

FizaFizz said...

capik rosli : haha..wahhhhh, retiss komen blog aku derrrrr~ haha

ibnubaba_04 said...

ohh..gud luck

Akulah Pak Lan said...

Last erk? gudluck n have fun...

teringat jugak last sem dulu kat melaka...
I gain 10 kilo hahaha..

FizaFizz said...

~ibnubaba : tenkiu2 ^^

~paklan : last utk yg koku tu je la..haha

Akulah Pak Lan said...

tuh la masalahnya..koku i cuma main kompang..haha..
bola petang2 pun tak sempat nak turun dah

anamizu said...

cik fiza kiut miut..
selamat masuk semester baru..
study rerajin tau ^__^

Ashraf Jalil said...

dah try panjat pokok blom? tgk mane tau line kat situ ok..hehrh..
tahniah utk contest tu btw :D

FizaFizz said...

~Paklan : untunglahh ringgan2 je..i ni kadet bomba pulakkk!! whuaaaa..haha..tapi best woooooooo~ :P

FizaFizz said...

~anamizu : tenkiu2..hee ^^

~ashraf : haha..u try la dulu, kot dapat line kat situ, baru lahh i try..haha..owhh, ok tq2! :)

kembatolo™ said...

balik u kalo tak online, siap u! gahaha

YANA YONET said...

yana pun asyik2 kena bayar lebih. bayar nak lebih tapi lajunye TIDAK. haddoi kan!

FizaFizz said...

~siap?? siap p mana?? haha :P

FizaFizz said...

~Yana : emm so far, kite lom kena byr lebih la..hehe..kalau kena pun, x nak bayar!! haha

k e y r i said...

good luck ye! aku pon slalu gak dpt surat layang dr berukband aku ni.. =.=

pencacai_chenta said...

huhu..
dh nk masuk skolah yea..chaiyok2..
(^.-)

Akulah Pak Lan said...

tolong..rumah saya kebakaran...tolong..

NURUL NATASYA AMIR said...

Oi budak.Kehkeh ganas x?Haha GL ye adik .Hihik :P

zEri sAfEerA said...

hehe :D sy pon dulu sgt x sabar nak habiskan koko 2. ganggu weekend je. btw, selamat berjuang. hee ^^

FizaFizz said...

@keyri : tenkiu2..wahh, brukband slow gila kot

@pencacai_cinta : ok2..tq2 :)

@paklan : ceitt~

@natasya : haha..akk lah sangat :P

@zeri : hehe..ok, tq :)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥