Tuesday, May 10, 2011

hulurkan 'suka' ringgan kan duka..huhu

Assalamualaikum...;)


Tak boleh blah lah tajuk entry aku! haha. Tak ada kena mengena kot. Apa yang aku maksudkan??
Haaa..ini dia, dokek bawah ni haa..
Aku nak minta tolong u all like picture seorang hamba Allah nih bleh?? huhu
Dia minta tolong aku, aku minta lah tolong kat korang..senang je kijonya klik 'suka' kat page2 yang aku link kan kat bawah ni haa..BOLEH KAN? KAN? KAN?

kalau tak like pun tak apa,,no hurt feelin bebeh..peace~

STEP 1:
like ini page dulu yaw! ;)

STEP 2:
then u have to like this page..:)


easy rite?!

Diingatkan sekali lagi! Yang tak like tak apa ok! And one more thing this is not a contest ke apa ke..tak ada hadiah pun kalau korang like. Tapi macam yang aku mention kat tajuk entry nih haa..hulurkan 'suka' ringgan kan duka..bhahaha..so, bila korang like..duka sape ntah aku pun tak tahu lah yang dapat di hilangkan..kihkihkih..

~peace~


Pada yang sudi meng-like thank you sooooooooooo much! :)

note: alahh..dari korang dok afundi bebudak af sampai rm5, rm10, rm15 n rm++ tuhh better korang like link2 yang kat atas ni haa..FREE JE ok!
hahaha..:P


4 comments:

OreO HitaM said...

awat dah tak leh nak like dah "kawan" u ni?..pelik

FizaFizz said...

sebab u are already like that pic kan??? lagi mau tanya..hahaha :P

nurulain zakaria said...

awak masuk ke cik fiza?hebat~

FizaFizz said...

huhu..hebat? x lahh org lain dah beratus2 kot..huhu

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥