Wednesday, May 4, 2011

sorry geng aku blurr! haha

Assalamualaikum..;)


On 28th Feb past was my bzday! not bz day ye BUT birthday!..Saja nak bagi tahu..lalalala~ :P. hehehe. No la, i juz want to share with u olls yang i got a cute delicious purple berry cake!! Waaaaa..so xcited maa~ Macam tak pernah dapat kek je aku ni! Pity me..booooo~ huhu.Nak tahu tak sebenarnya my friends suma nak buat frank me sebab nak buat surprise bagai! Tapi.....tak jadi derrr~ kuikuikui :P Nak tahu sebab apa?

1. Aku dapat call dari tutttttt, wishing my bzday.1st wish plak si tuttt nih..tepat kol 12.00 a.m. tu tak sangka aku dia ingat lagi.huhu..OK! FULLSTOP! tak payah cite kite smbong cite tadi ok..Haaaa yang kedua plak..

2. Aku ni time tu macam blur2 sikit..haha..I'M SORRY! ( ala2 Ameer raja lawak ea) heh3

3. Aku buat tak layan sorg membe aku  nih panggil2 aku ( sebabnya nak bagi surprise le tu) makin dia panggil, makin jauh plak aku bergayut..Mana tak nya, aku tengah on call kan, kuikuikui.Aku kalo tengah begayut memang tak ada sape pn lehh kacau ok! :P hehe..Sudahnya kawan aku tu juz melambai2 kan tangan beliau supaya aku datang kat dia..*hengat aku nak datang??? takde nyeee..hehe

Then, dah abes menceceh kat dalam phone, aku pn berjalan nak p masuk kat dalam bilik kawan aku tadi dengan niat nak menanya kenapa kau cari aku wahai sahabat? ecehh..

Belum pun sempat aku jejak kan kaki masuk bilik kawan aku tadi, aku di serbu oleh akak2 seniour bilik dan level aku. Eh,, siap baling cmpak tuang sembur hambur bedak powder kat aku lahhhhh!! Nseb bek bedak jek tak tepung gndum ke tepung bluekey ke tepung jagung ke kan..Lagi bernaseb baik aku sebab yg diaorg baling tu bukan TELUR! 
Thankz akak2 aku! Thankz! Huh! abeh muka, baju ceq suma kena bedak. Pastu, akak2 nih trus wish aku. Then, kawan aku yang tadi keluar dari bilik dia and terkejut beruk! ( aku rasa dia buat2 terkejut jek tu..hehe ) Aku cakap kat dia

"Tengok wehh, abeh muka aku and baju aku kena bedak!"

then dia cakap

"Laaaaa...bedak je pun. Dah2 jom amek tisu pastu lap." (sambil pegang tangan aku suh p bilik beliau)

Then, i was like ??? EMM ???
Aku rasa dekat bilik aku pun ada tisu kan, awat lak dia nih beriya2 nak bagi tisu kat aku??
Hmmmm.. bila aku masuk je bilik dia aku dengar


bunyi BELON! kentot!! Pon2 bunyi dia..haha. pam pum pam pum..wahh, kalah meriam buluh pak kadiakk a.k.a kadir..Aku terkejut gila ye, dengan lampunya di tutup bagai..Hamboi2,gimik sungguh mereka2 nih kan? 
eh2,, aku dapat kad juge lahh, Thankz! TIME TO EAT THE CAKE! weeeee~
Harunggggggg!! ehh,ko ingat aku nih lalat?? nak harung makanan?? haha..silap2 
SERBUUUUUUUUU!~
 ini lah kek yang dimaksudkan







cute kan? Thnkz guys! Sangat sedap. Ini je la gmba yang dapat kongsi dengan you olang ye.. Sebab masa tu kitaorg celebrate indoor maa~ Paham2 je la masa tu masing2 macam ala2 Paris Filstone, Lady Gagap , Angelina Juling, Tyra Bankrup dan lain2 yerk..

Ok itu je nak cerita! PAPAI!! 
~Peace~ 


2 comments:

Laluna_Semalaman said...

h.b dear :)

FizaFizz said...

thnkz sis! tp da lama da kot..hehe ;)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥