Saturday, April 16, 2011

kappa mickey!! pernah tengok??

Assalamualaikum..;)


Siapa pernah dan gemar tengok cerita karton adalah org yang normal..siapa x pernah dan x minat adalah orang yang abnormal…HAHAHA (* memandai aku jekk) hehe
Tapi mesti korang pun minat tgk cerita karton kan kan?
Sama lah macam aku..hehe,,aku memang suka gila lahh tengok cerita2 karton nihh..
Dari zaman2 popye la mickey mouse la Donald duck la lahh kann..best2..ok kalau macam zaman sekarang nihh karton popye uhhh aku da x minat sgt dahh..sbb da lama kan..ntah2 popye pn da xde lagi agak nye..haha..da berapa tahun da dia skrg ni ek..huhu  :P
Masa sekolah dulu, even aku dalam form 4 or form5 aku still lagi ngadap depan tv tengok cerita karton..time tu kan channel yg paling byk cite karton kt tv9 dekat dihati..so..semua cite karton dlm tu aku layannnnnnn…hehe



Balik2 sekolah je aku cari tv9 dulu. :P
Dari cerita danny phantom smpai lahh cite jimmy neutron!! Pastu smbung lagi cite spongebob pule..
Memang best lahh cite2 nihh..kalakar pn ada..hehe..nanti cuti sem aku nk smbung tengok balik cite2 karton ni semua!! Hehe
Aku paling suka tgk cite danny phantom n kappa mickey!! sebabnya klakar gila nk mati! Hahaha…best2..korang pernah tgk x?? jangan la cakap aku syok sndiri kat dlm entry nihh..hehe


ni lah cite kappa mikey! Best tau..klaka..penah tgk x?? hehe



my hero! ecehh..hahaha..best gilokks! :D 

n yg kat bawah ni pn antara cerita karton yg aku suka tgk..hehe ;)



 the funniest character ever! haha gila dia nih..

 si patrick pn sama..sewel~ haha





siapa ada pengalaman yg sama dgn aku sila angkat tangan mcm saya..huhu..Ok lah tu je la nk cite..hehe..see u on the next entry ya!! Daaa~

~peace~

5 comments:

Dhia BellamiZam said...

aq ske tgk cite dragon ballz..skunk cite 2 da ade blik tao..kt ntv7..kol 9..xsaba nk tngu esk..hahah

FizaFizz said...

tu pn aku suka!! siyes ke ada? watak yyg sama? :)

Nurfarahetika said...

fiza, tak sangka kau minat kartun . comel jela.. hehe

FizaFizz said...

hehe..jgn disangka air yang tenang buaya pn x nak duduk dalam nya..haha..eh,aku gila karton kot!! huhu

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥