Monday, April 18, 2011

~next photoshoot with artoukgraphy & latif slambe~

Assalamualaikum...;)


Hai!.. ok, haritu aku ada deal dgn pak Artouk n pak latif utk second shoot..ehee. Lokasi nya di kelebang atas sikit, Melaka..weee ;)

This time not only me, but there are another 2 talents join 'adventure',,huhu. They are......kak FATIN TARMIZI hot!! n my fren. Who is she?? nak tahu? xpe nanti lah aku bgtau..hehe, juz tgk gmba yerk..;)





itu diaa...Saloma di tgh2..hehe. :P

*aku kena pegang kayu pemukul drum.. x tahu cmne aku nk mengayakn nye,,haha..:P








and now shoot dgn mereka, the phoroG! ;)






~peace~








note: my fren x bg tahu siapa kah dia sbnarnya..tp im sure ada setgh daripada u olls yg kenal beliau kan3?? hehe
so, silent plezzz! :)



12 comments:

Syariniey Amran said...

cantiknye fizza
suka!!
:)

FizaFizz said...

thnkz sis sya!! ;)
credit to the photog lahh..ehee

Laluna_Semalaman said...

style lor dear, pic2 nye ! ^_^ cantek! :)

Farahanis Waheda said...

siapa kawan yg teman tu ? tak tau pun hehe :P btw awak sangat cantik fiza !
shoot lah byk2 kali lagi ! hehehe

FizaFizz said...

@Laluna_Semalaman : sis! thnkz! ;)

@Farahanis Waheda: eheee..ntah siapa dia ek? :P thnkz cyunk! ;) bila mau shoot dgn awk?? :)

qiqi yukin said...

woa. .tantek an ! terbaek lah artouk n latif !

FizaFizz said...

ehee..kn3?? dieorg mmg superb! ;)

Nurfarahetika said...

fiza , aku taknak silent boleh? nak topkan budak tulahh . hahah

FizaFizz said...

boleh sbnrnya..aku pn nk topkn bdk tu..tp die je x nak..eheee...

naem glizzy said...

artisssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!~ nak sign!!

Uchi kay-f @hmad said...

de next generation.........'gadis melayu'

FizaFizz said...

~naem glizzy: nak sign?? gedikk3!! haha

~Uchi Kay-f @hmad : yeahh!! ehee

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥