Wednesday, December 14, 2011

~ Wordless Wednesday ~ | Mesin Penipu -.-"







16 comments:

syafeeqa said...

berat kita sam. meyh sep sikit. kahkahh. tapi tinggi j lain. aku lagi tinggi,, kahhkahh (padahal tinggi bpe cm j ni)

Daddylicious said...

mak ai ringan yer...:)

FizaFizz said...

weyy! kan aku mention situ mesin ni penipu..-.-"

haha!

Dhia BellamiZam said...

trimelah hakikat yg ko tu mmg lgi berat dri aq..oppss..haha

♥ Elin ♥ said...

waahhh!!! hebatt!!

nih org nyer mesti comel2 jer nih.

Akulah Pak Lan said...

Mesin mcm ni jarang menipu. adakah anda berasa ditipu?

kembatolo™ said...

maksud tersirat? keding lah kan? hahaha

EnciK AxixOu said...

asl pompuan neh ringan sngt ea..nampak beso..

chibie said...

huhu..kalo btl pn best kan

Rtp Farra Arisha said...

hehe, lahaiii, kurusnya. arisha lebih banyak kg nya..:'D kehkehkeh :D

Hanisa said...

fiza ni header fizakan tengok kat sini tau "http://1.bp.blogspot.com/_o-spAc4QcUM/TUgrnqoEZOI/AAAAAAAABCU/fwWJgn2aM1M/s1600/Untitled-1+copy.jpg"
copy ni tau pastu search kat google chrome tau .HEHE.

Hanisa said...

fiza ni header fizakan tengok kat sini tau "http://1.bp.blogspot.com/_o-spAc4QcUM/TUgrnqoEZOI/AAAAAAAABCU/fwWJgn2aM1M/s1600/Untitled-1+copy.jpg"
copy ni tau pastu search kat google chrome tau .HEHE.

Nurul ain said...

kalau betul la kan.. memang fiza ni tergolong dlm golongan orang yang ringan & boleh dilambung-lambung :p

nazihan ali said...

npe tipu?? sb ringan sgt ke?

aniki said...

hahaha...kuat makan lu amoi

FizaFizz said...

hanisa : hahaha! aah..mana dpt nih??

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥