Sunday, December 18, 2011

CeritaKL met my sweety ^^



Assalamualaikum...;)

Back to my normal life story. HEHE. Last three weeks, aku jejak KL saje jalan-jalan sebab actually time tu kan baru je masuk semester baru. Jadi, fikir macam baru je masuk tak kan nak balik rumah kan? HAHA So, I had decided to go to KL staying at my sis's house dekat ehem ehem ehem~ :P Lagipun, beliau dah janji nak belanja aku makan kat sana! haha. Sebab dia selalu dengki aku sampai tag gambar makanan-makanan yang dia makan dekat fb. Motip? nak bagi aku jelez!. haha.

Kami makan dekat Nando's at KL Festival City. Kalau tak silap KL Festival City ni baru buka rasanya. kan? kan? kan?



Mia kakak saya dan Kak Zira

makanan nmpak sedap tapi~~ -.-



OK. Then, hari seterusnya deal dengan Atyn a.k.a Fatin Nor Syafikah which is my friend on FB yang dah lama kenal untuk met up. Kami berjumpa di WangsaWalkMall & Jusco Wangsa Maju dan berfoya-foya bersama sambil menonton wayang 'AKU BUKAN TOMBOY'. Cerita ni klaka ok! haha. Dah tengok ke belum??

Atyn ni sweet sangat. Senang rapat dengan orang. Plus, peramah ok! Tapi sayang dia da ada boyfriend la boys! HAHAHA. Hari tu met Atyn dengan boyfie dia sekali and adik Atyn which is Intan Comel. HEE. Boyfie Atyn namanya Ejat. Dia ni student UiTM sama aku tapi pernah nampak sekali je tu pun dari jauhh! haha. Depa suma ok, sporting habis. And jelez sekejap bila tengok Atyn dengan Ejat. ERKK? lalalalala~







Intan, me and Atyn ^^

Ejat, Atyn and me ^^


OK gambar last ye.. hee





Itu saja. Mengantuk dah ni mau rest. BYEEE~ 


~peace~

14 comments:

myravea said...

Fiza tomei :)

al_hakim said...

gambar dgn solihin tak de ke?lala~

kembatolo™ said...

meh nak jadi macam ijat. boleh? hahaha

starzieti said...

alahai, cantiknye die. :D

Akulah Pak Lan said...

Wangsawalk belakang rumah paklan

FizaFizz said...

@myra : dia lg tomeiii ala2 halizau..gitu..hee

@al-hakim : ada2 tapi berbelas tahun lepas laa..nakk?? ahaha

@kembatolo : ijat? mana ada..ejat ada la..hahaha

@starzieti : aah, cntikkan Atyn tu..hee :P

@paklan: yeke?? ahaha..awat tak habaq awai2?? :P

naziyatul fatihah said...

fiza comel sangat :)

Intaan said...

salam kak fiza ,hihi .thanks buat entry ni :) nanti jumpe lagii klu ade rezeki !

papepun kak fiza comel lebiuu !<3

Akulah Pak Lan said...

ces. haha

FizaFizz said...

@intaan :salam...insyaAllah kalo de rezeki jmpa lagi..:)

awak pun comeeyy..labiuuu too ;)

Nurul ain said...

fiza cantik la... fiza masih study di uitm melaka??

shark said...

mcm best jer hari2 dia..
nk join next time:)

konde said...

subanallah comelnya :D

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

cik siput said...

done foloe u kak fiza :)
chantekkkk :D

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥