Tuesday, September 20, 2011

Kenapa Saya Suka Annas??

Assalamualaikum...;)



Ini adalah satu lagi contest yang annas easkey buat. Sape tak masuk rugi. haha. Jadi, jom masuk. Annas akan pilih seorang sahaja pemenang. Dan pemenang yang menang akan diphotoshootkan (bak kata annas) secara percuma! ulang typing PERCUMA! 


OK, before I cerita kenapa I suka abang annas ni, I nak cerita dulu bila dan macam mana aku boleh kenal sama dia. Aku kenal dia dah lamaaaaaa dah! Tau! Haha.. sebenarnya, the person who introduced annas to me was my sister. On that time my sis masih lagi belajar at UiTM Jengka, Pahang which is also the campus yang annas belajar masa ambil dip. Masa tu kalau tak silap tahun 2007 AND masa 2007 tu plak aku umur brapa?? Kira sendiri. Masa tu dia sibuk lahh cakap si annas terror amek gambar la, annas super pandai makeup la, annas boleh edit pic lahh, annas itu lahh, annas ni lahh..dan macam2 lagihh! And I was  like wondering on that time, macam curious gila nak tahu betul ke? Wahhh macam best cite kau nihh. HAHA! Aku pun discover la segala hasil karya nya. Perghhhhhhhhh! Bila aku tengok, juling bijik mata wehh! Memang cantikkk! Sekarang nih rancakk je client dia stock artisss2 tau! Kau mampu?? Haha. His art very superb. You all pun semua dah tahu dah kan dia punya art macam mana. So, tak payah lahh aku nak terang kan lagi macam mana cantik nya hasil kerja beliau nih. Fanpage dia tak payah cakap lahh kan dahh berpuluh ribannn! Jom r like reramai!

Professional Services

Ok, sekarang baru start masuk KENAPA AKU SUKA ANNAS. Ehemm! Kenapa ek?? :P HAHA. Jangan nak berangan FIZA! Haha. OK SERIOUS! Aku suka dia sebab aku suka karya dia. Karya dia setanding! setaraf! selevel!  antarabangsa you know! Dan se se sebagainya lahh. Kalah Nigel Barker! Kenal Nigel?? Tak kenal pergi cari sendiri sapo dio. Heh. Aku agaklahh si abang annas ni nak jadi macam dia kot tak pun mungkin nak jadi lebih dari dia. Sebabnya aku tengok potensi annas untuk jadi seperti Nigel memang ada. Lebih-lebih lagi annas pandai makeup. Pakej kau! Haha!. In fact, dia masih seorang student yang bukan aliran photography tapi boleh berjaya macam sekarang ni. Lagi, aku suka tengok blog dia, rajin lak dia update blog tak macam aku..kih3. Aku paling suka trademark blog dia “MAKEUP ADALAH EKSPRESI FESYEN ADALAH INSPIRASI DAN KAMERA ADALAH LUAHAN HATI”. Every words are related to his career. Lagi2 aku suka ayat dia “pap pap oley!” haha! Comelll je. Ok dah! Pergi usha blog dia plakk! AnnasEaskey Photography

jom tengok hasil art nya..












cantikkk kann? curlasss gituu! 
Artisss tuuuuu~



~peace~



7 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

ngee good luck fiza ! :D

Chempaka Sari said...

gud luck ye awak....

trigyy said...

fiza layak jd model annas tu. good luck 4 this contest.. dah b'jaya nnti, jgn lupa kami plk.. hehe

Ayeem Jemain said...

gudlak pija!

Akulah Pak Lan said...

gudluck babe

Khuzrin Kamarudin said...

annas... student uitm johor.. hikhikhik...

FizaFizz said...

thankz semua support! kihh3 malu >.<

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥