Friday, August 19, 2011

Final Exam weh!

Assalamualaikum..;)






Lama ek tak update? hehe. Banyak kijo la. Apa-apa pun hari ni nak cite pasal final exam. Dah nak dekat ouh! Tinggal berapa minggu je lagi nihh..Bermakna tak? raya aku nanti kalau kena study time tuhh?? haha. Alhamdulillah segala kerja dan assignment sudah siap tapi tinggal satu je lagi nih.dateline dia hari isnin nihh!. Meanwhile, tests and quiz still go on. Next week still got too many tests like test 2 qmt, speaking test, listening test and many more!! WISH ME LUCK GUYS! 
here is my final exam schedule :




monday19 sept 2011 : bel311  (2.15pm - 5.15pm )
friday23 sep 2011: eco211 (8.30am- 11.30am)
sunday25 sep 2011 : ctu 241 (9am- 11am)
tuesday27 sep 2011 : qmt 181 (9am-12am)
monday3 oct 2011 : fin 262 (9am-12pm)

jadual kali ini agak best la juga sebab banyak gap..tehee.



Final exam just around the corner la guys! lets all out dear friends do forgive me for anything that hurts you all and do "halalkan" all foods and drinks you all spent to me k??..hehe >< 
thank yOu..;)







~peace~





7 comments:

Yeen Sam said...

Goodluck syg ♥ !

jaya jr said...

selamat maju jaya sebelum berhari raya..haha

Sembang Kemas said...

cool la,selalunya perempuan bersiap awal dari lelaki,tak gitu?

selamat menjawab.

:D

Akito Boron said...

subjek paling senang, bel, pd hari prtama. mmg senang nk score ni! anyway goodluck :)

Akulah Pak Lan said...

Gudluck no...
Jgn lupa buat toyol kay...haha gurau ja..

buat leklok mana tau nanti ada orang nak belanja sebab lulus cemerlang

Jom! Blogshop said...

wish u luck.. amik keberkatan bulan posa ni k.. hoho

kembatolo™ said...

gudluck dik! hek3

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥