Friday, June 3, 2011

kantoi lecturer aku lahh!

Assalamualaikum..:)

Hari tu aku buka facebook, then ada sorang senior tapi course lain tegur kat chat tanya aku macam2 pasal jadual kelas aku. Tapi yang kelakar nya dia ni tak suka sorang lecturer ni (sebab nya aku pun tak tahu la)..Punya la dia cakap lecturer tersebut tak best la apa la..Last2 aku dapat tahu, lecturer yang dia maksud kan tu adalah lecturer aku juga yang akan mengajar aku subjek yang sama. Hahaha..kelakar!. Jom baca nihh..


*ok abaikan ayat pertama tu..sebab hobi aku mmg suka gelak..haha. jgn tanya motiff?? sebab mmg xde motif pun..haha..see, gelak lagi..kih3

ok..masa ni kitaorg tengah tanya tak de kelas ke..so, kat atas ni masing2 punya jawapan la kan. Baca sendiri la ea..hehe

*yang last sekali tu, aku perli dia..haha


*tak best tak best..lepas juga kan paper dia?? apa r ehehe


haha..aku boleh tergelak?? haha..apa ada hal, ilekk je la..kih3


Tapi bila dia cerita yang dia tak berapa nak suka lecturer tu, aku tak amek port sangat pun sebab nya sebelum chat dengan dia aku dah jumpa lecturer tersebut. Aku tengok ok je. Tak ada pun yang tak best pasal lecturer tu. Maybe dia tu pemalas kot, tu sebab lecturer tu tak berapa nak baik dengan dia...bhahaha. Sorry bro terumpat awak pulak..kih3.So far, aku masuk kelas dia, ok je, fun lagi ada lah sebab lecturer tu kelaka (so far la kan..hehe, masuk klas dia pun baru sekali kot..:P). Hopefully lecturer tu tak macam apa yang senior tu cakap la kan. hehe. 

*senior biasa la kan? saje nak takut2 kan junior..(cehhh padahal nak sedap kan hati je tu)..huhu




note: update blog dengan sabar sebab line tenet yang tenat. hampehh~

~peace~
:)

6 comments:

kembatolo™ said...

untungla dapat lecturer tu..
hahahah*tetibe* =P

FizaFizz said...

@kembatolo : aah kan? untungggg sangaattttt!!

msredcheesecake said...

cik fiza,
msred suka sumer lecturer msred sebab daiorg sayang msred...kakakaaa...
msred pon suka gelak tak hengat...

man yusoef said...

haha...mmg btol pon...senior mmg suka takot2kan..saje jek nak buat cuak...siot jek..haha

FizaFizz said...

@msred : hehe..bestnya la ada org syg..hehe..wahh hobi kita sama..suka gelak..haha

FizaFizz said...

@man yusoef : kan3? saje jek diaorg tu..

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥