Sunday, May 15, 2011

Mas Ahmad Safwan meracuni fikiran aku! arghh~

Assalamualaikum...;)

Korang kenal kan budak smart tersebut? Terlebih kenal la kan?.Dia nih asyik la suruh aku buat fanpage sendiri kat facebook. Adoyaii, dik nak tanya, ada je ke org nak like nanti?? Lain lah macam awok! Dah beribu dah orang like page awak ni. Huhu. Yang belom LIKE beliau meh LIKE mehh kat sini

Mas Ahmad Safwan
and

Apa2 pun meh sat skodeng perbualan kami



*tak nampak?? rabun ea? hehe..picit image ea bagi nampak..:)



Rajin kan budak ni buat kan aku fanpage? Aku mula2 tak nak buat bukan apa, sebab nya aku MALAS nak buat sendiri! bhaha :P Lagipun tak berani lah nak buat fanpage ni semua. Then si budak smart ni *sajer panggil macam itu sebab nak bodek beliau! haha. Ok2, sambung2 balik, then dia ni pun offer kan diri beliau untuk buatkan aku punya fanpage..Dengan muka tak malu aku pun jawab "haa..boleh gak!" haha..Poyo ek aku? *Sajer highlight..lalalalala~
OK, bila dah buat tu ada juga lahh insan2 yang menglike itu page!. Sungguh aku tak sangka! weee~ THANKS U ALLS! Yes MAS, kamu dah meracuni fikiran aku!! mula2 tak nak..bhahaha..maluuuu~ ><
ThankYou encik . MAS! hehe.. Emm, tak boleh belah, ada seorang budak cute tanya "sis Fizz ni AKAK mas ea? " hehe. No lah dear, kitaorang bukan adek-beradek TAPI kitaorang suka bodek-membodek.haha

Eh, nakk tanya nihh, salah ke aku ni berumur 19 tahun?? huhu. Awatlah ramai cakap aku ni tak macam 19 ek? Mas pun sama tak caya. Ada siapa2 lagi yang tak caya tak?? sila2 kemukakan alasan anda kenapa tak caya. SEKIAN~ 

~peace~



11 comments:

Mas Ahmad Safwan said...

.huhuhu , rajin laa promote yer ;p

Akulah Pak Lan said...

Hai retis.nak sign

FizaFizz said...

~mas : baik pak!

~poklan: hahaha..banyak lahh! :P

darxniq said...

xmo like..hahhahahahha

errr...retis!!

kembatolo™ said...

ehem.. cakap tanak update! grr~

memang. umo 23 lagi sesuai. gahahaha

Akulah Pak Lan said...

Paklan ok..paklan

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu,
Ni Nadh nak promote contest, Aku Ingin Berubah sahabat Nadh.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

syafeika edora said...

haha..ptt r sjak dua menjak 3 menjak ni mas rjin promote page awk.. XD ..

btw, smela kita..umo 19th tp kne ckp mcm bdk2.. geram je.. T3T

belog SE

FizaFizz said...

~darxniq : its ok then xmo like :)

~kembatolo : bia la..:P apa2 pun u lagi tua!! bhahaha :P

~poklan : Baiklah Paklan! :)

~fRaMe+LenSeS : thanks :)

~syafeika : hehe..untunglah org ckp mcm bdk2, i ni org ckp mcm umo 20++ huhu..

Inspirationalefeks said...

Like PAGE .. hahahahha

zalilah zait said...

eh umo kita sama...eila pon ramai yang cakap umo tak sesuai dengan muka huhuh.... ketuaan muka terserlah sangat la :))

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥