Friday, March 25, 2011

aku xcited jd photoG wehh!! ngeee~

Assalamualaikum...;)


Hari ni pagi2 buta lg aku da kluar p buat group discussion about ‘rempit’ utk kursus kemahiran insaniah sbtu nih..lepak kat libry yg sejuk + wireless yg mcm siput sedut tersepit batu mmg menguji kesabaran aku..tp xpe..akhirnya siap juga report tu n now juz tinggal nk bincang pasal mcm mna nk wt presentation kitaorg ni jd fun n kreatif..xde idea wehhh!!

Xpe2,,hasilnya nanti aku citer lain hari ok..hehe

Menjelang berakhirnya minit2 terakhir menyiapkan report (chewahh ayt mcm hmpehh) haha…,aku berpeluang mengambil kesempatan utk discover segenap sudut uitm,alor gajah melaka nihhh..n ni je
lahhh yg smpat aku captured




~TASIK TUN FATIMAH~





Ni haa..tngga naik ke kolej aku..level/bilik aku tingkat 3(paling atas)..satu tingkat ada 20 anak tangga..if 3 tingkat? Dah brapa? 60 ank tangga….n tngga yg kt dlm pic nihhh ada 83 ank tngga!! So,bila di conggak2 kn..83 bahagi 20 sama dgn 4.15 ya ank2 murid..so,umpama aku duduk dekat tingkat 7 wehhh!! Ada ke kolej yg bertingkat 7?? Xde kn? Kolej aku yg ni je ada! Ishh….mcm mana aku nk gmokkk nihhh! :P


 












Ok,aku x tahu la knapa hari ni aku xcited sgt ambil gmbar2 kat uitm mlaka ni haa…cuaca pn cntikkk tp syg aku guna cmera fon buruk aku je nihh..hehehe..so, gmba pn x brapa nk lawa la kn..

note: aku tngkap gmba2 atas nihh time aku kat dlm bagunan library..








ni dua org kawan aku yg snggup menunggu dan melyn aku.hehe..wani n min
weeeee~ 

cantik gak uitm aku nihhh..haha :P






Note: aku pakai Nokia X3 jek tangkap gmba ni, 5.0MP yg x setnding dgn DSLR canon,nikon yg hebatt2 tuhhh!! Ngeeeee~ (ni je la hrta yg aku ada) :P

                : aku edit sikit jek nihh bg ada nmpak effect skit...sowiee kalo x lawa...hehe

thats all! bye! :)
peace~

4 comments:

Nurfarahetika said...

fiza , tangga library nampak tinggi gila kot .

FizaFizz said...

aah..kalah batu cave! hehe

athirahMedan said...

Boleh buat kenangan UiTM duh gambar ni semua ;D

FizaFizz said...

ehee...tau xpe..:)

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥