Sunday, February 6, 2011

L.O.V.E ;)

Assalamualaikum..;)

saya sayang awak
saya rindu awak
saya cinta awak

now aku rasa aku da jatuh cinta lahh wehh!!  * oke! Aku tipu! Ngagaga :p
tajuk x bleh blah kn?? Haha
ok2,,sbnrnya nk cite pasal family saya!!!
Saya syg family saya!! Weeeeeeee~~
B4 that, nk tnya,,apa itu LOVE??  ; )



Ini sume my siblings..korang lahh tmpat aku gelak2,cite2,ngumpat2,lepaskn geram,gadoh2,tarik2 rmbut,cubit2,rebut2 something,…
Dan dan dan,,aku plak tempat tuk korg( mysiblings) lepas RINDU kan kan?? :P  

Lau nk tau,,kiteorg ni suma  mmg sgttt lahh KUAT!! Nk tau kuat apa?? :p

Antaranya, kuat merajuk, kuat menangis, kuat menyakat, kuat buat lawak, kuat tido, kuat makan, kuat kentot :P ,kuat loya buruk, kuat membodek,kuat marah2, kuat pot pet pot pet, kuat tgk tb, kuat menyanyi, kuat tgk cite katon, kuat study, kuat pemalas, kuat takut, kuat main game, kuat bergmbar, kuat melantak, kuat berangan, dan kuat2  yg sewktu dgn nya lahhh…*penat pk..:P

Oke,,antara byk2 kekuatan di atas,,agak2 aku kuat apa ek?? :P HAHAHA


Oke..ini mama saya! Beliau SGT COMEL! I love youuuuuu!! *errkk…sila abaikan si comot yg sewel di seblah itu yeee..
KAU lahh SEGALANYAAA!! “akk sayang mak ketat2!!, mak sayang akk ketat ke longgar??”  :P *for sure lagiiiii ketattt!! Heh

My 1st sis, mia kyra…2 words for her..strict, loving
Hope u will success in everything u do and, sila lahh kawinn cpat2!! :p

My 2nd sis, mieza..2 words suit for u..funny n carring

My  lil sis,,fida tp xde lahh little sgt kn..BESAR dari aku oke!! :P
2 words utk kamo..tallest n cuties ( aku puji nihh,,,balik umahh blanja coklat! ) :P


Emm,,tgk aku da start rindu kat korg da nihh,,padahal baru jerk korang anta aku balik u td..:(
 Note: mesti korg tertnya2 mana kelibat ayah aku kan?? Hehe..for your information,my father x suka berjalan n x suka bergambar! Hee..
So,,ini saja lah yg sempat aku kongsi dgn korg sume..!!
To my beloved siblings, aku syg korang!!! Tlg jgn gadohh2 bila aku xde kat rmh tu..n tlg ingat aku kat sini! ;P
 ~ Peace!~






2 comments:

syakey said...

style lahh, sume molek molek ;D

FizaFizz said...

thnkz syakey! ;)
biasa2 jek kiteorg nihh..

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥