Wednesday, January 25, 2012

Kerja Kreatif Tak Bertempat

Assalamualaikum...;)

Disaat waktu berlebih-lebihan dan diminit yang sangat-sangat bosan, juga dijam yang begitu lapang ini tetiba nak buat entry ni. *Tu je nak cakap sebagai permulaan perenggan pertama. HAHAHA. Bye.

Lokasi kejadian: Rumah sedara di Jelai, Negeri Sembilan.
Waktu: sebelum siang tapi selepas malam.
Perlaku (or perilaku or what so ever larhh) : Cik Joyah, Cik Senah dan Cik Tipah tapi ada lagi sorang ‘Cik’ join venture sekali iaitu Cik Mek (memang nama sebenar).
Mangsa : Owner dan perkakas rumah tersebut termasuk jamban.
Jurukamera: Tak dapat di kenal pasti sebab dia low profile (wakakaka).
Director : Cik Mek tadi yang sibuk2 nak join tu lahh.

Antara hasil kerja kreatif mereka ialah :








1.
ishh2..tak semegah betuii la pangai. haha

2.

 3.



PRECAUTION: selepas ini merupakan gambar photogedik CIK MEK tadi. Sila pakai cermin mata 3D tu untuk menambahkan lagi effect! wakakaka














ni laaa Cik Mek THE DIRECTOR ><

pk comey la tu?? (memang comey pun -.-) haha!




ini adalah barisan perlaku2 yang tak bersalah. Siyes! tak bersalah! hahaha! ><






p/s: pelik bin ajaib bila kau online facebook bapak lembab nak mam! tapi bila aku buka blog nak update, siap boleh upload gambaq lagi, gila laju pulak brukbank aku ni haaa. (beruk pun ada bank ek?? haha). Tapi lagi pelik aku taip p/s ni yang perkataan ke5 tu aku taip 'kau' instead of 'aku'. paham? tak paham sudah. aku malas nak tekan backspace! hahaha.


4 comments:

Akulah Pak Lan said...

Yang ni betui mmg tak dak reja nak buat.

Nelly The Strange said...

memang kreatif ! hahaha

Dhia BellamiZam said...

fiza xde kje..haha

FizaFizz said...

hey hey you! you! bukan i yang buat kerja2 ni tauuu!! heh3 ><

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥