Wednesday, December 28, 2011

Meh baca orang melamar aku plak.hee!

Assalamualaikum...;)


Okeh. Memandangkan ramai yang duk sibuk share sana sini pasai seorang marka melamar aweknya di youtube maka dengan ini aku pun nak tumpang join, kasi kongsi satu cerita aku plak pada hangpa suma. hee.

Ermm..sebelum aku cita aku mau cari tajuk untuk kisah aku ni. Aku nak letak tajuk "Clash Before Couple". Err.. Paham?? HAHAHA. Takpe2, meh baca dulu. 

Okeh, kisah ni waktu aku part two kalau tak silap. Awal-awal semester part two dulu. Aku TER-rapat dengan seorang mamat yang PEMALU habis! Actually, aku tak tahu pun dia ni pemalu ke apa. Tapi yang aku tahu, aku pernah nampak dia, kenal gitu-gitu je and langsung tak de niat nak suka kat dia or what so ever. Seriously, waktu mula-mula nampak dia, aku memang tak suka dia. Sampailah dia berusaha untuk dapat kan 'something' yang boleh contact aku. Then, dia keep texting me. Every morning keep wishing me a sweet morning wishes to me. Being so nice to me and like suddenly, I was falling in love with him. Yes I am! Tak caye?? Aku sendiri tak boleh nak caye sebab macam ridiculous gila sampai boleh jatuh hati kat seseorang even trough texting only. HAHA!

Tapi bila dia act like pemalu yang amat. Sampaikan bila terserempak aku pun, dia boleh lari nyorok muka! Aku terus reject! HAHA. Ini kisah benar ok!. Dan ini lah yang dinamakan 'Clash Before Couple' eh? YEKE? hahaha

Moral of the story is guys please don't be too shy and too over-gentlement otherwise you will didn't get awek! BYE!


budak sengal2 cenggini mmg tadak sapa mau lamar! kahh3 XD

><

17 comments:

BashiriRa said...

ahahaha. macam tu pun bole ka? anyway nic blog. :)

Akulah Pak Lan said...

Apa kaitan gambaq dgn cerita? Hahaha mmg ada lelaki yg pemalu dan maybe itu sifat dia yang sukar diubah. Tapi dah berubah. Waallau mungkin bleh terus jd playboy. Kah kah kah

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

hahaha... cian laki 2.. terlalu malu pn xbleh kan.. takkan perigi nk cri timba.. tp meme rugi laki 2.. rugi xdpt awek comel lote mcm fiza... still cute even in a weird face:)).. nk bby mcm mke fiza tp bby boboi la.. bleh la kn??? mpi fiza mlm ne...ngeee~

Aril Azri said...

untungla mok ade pminat,,ni yg jeles nih!!heh:D

FizaFizz said...

@BashiriRa : haha..ada jee..hehe

@Paklan : Siyes paklan betul! sbb now dia playboy dahh! Selamat aku! HAHAHA ;D

@dysha : eh,, takyahh la mimpi kitee..maluu laa..hehe :P

@aril : peminat?? byk lahh! haha

nurul diana said...

pulak , hahaha . akk comel gmbr :)

syafeeqa said...

nok kalau kau couple lepastu kawin dengan dak mlu ni kan. malunya deh masa nikah masukkan muka dalam baju. haha. btw, agak2 yer dia memang pemalu kot *motif bakup* hahha

gambar ko fiza tah sah kalau aku x tergelak tau x ? haha

Akim Iqbal said...

Rugi. hahaha. Mungkin lelaki tu tengok ada lelaki lain yang lebih baik boleh jaga ang, mungkin sebab tu dia malu2.

azalia hjsalleh said...

mesti menyesal kalau dia baca blog awak..
hahahaaaaaaaa

amier azrul alias said...

fuyyoo untungla boleh jatuh hati via texting..
haha

zoul said...

ahaha
malu tu kan perisai orang beriman...ahaha

tapi sian dia kne reject cam tu je..lpas ni mmg gentle lah..
kalau x mlepas awek comel mcm ni...:P

Akulah Pak Lan said...

See I told you so..haha

Fixx said...

kesian dkt laki tu.. baru nak kenal dah kena reject.. hu3

izuddinrahim said...

gua laki tu. pelis remove entri ni.







KAHKAHKAH ! XD

ENCIK TIKUS said...

coomelnyeewww owner blog ni... okebai

naziyatul fatihah said...

teringat kisah dulu-dulu

Nurul ain said...

samalah... ain pun tak suka lelaki yg terlalu pemalu....

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥