Tuesday, November 8, 2011

MAKE-UP FREE by PROFESSIONAL MUA UNTUK PEMENANG! ;D



Assalamualaikum...;)



Tambahan information untuk 'CONTEST MUKA PELIK TURNS TO BEAUTY'. Pihak kami dah bersetuju untuk dapat kan MAKE-UP-ARTIS untuk sesi photoshoot untuk pemenang. Kami memilih Suhaib Make Up & Beauty . Dia juga pernah make-up kan beberapa artis. Kalau nak tahu detail pasal MUA ni sila lah pergi ke fanpage beliau. Hasil kerja dia memang superb. Berpuas hati sangat dengan kerja dia dan di bawah ni sebahagian daripada hasil makeup beliau. Jom tengok!


*apesal ayat aku formal sangat nieh*




aku suka make-up yg ni. cantik! klasik gituuu~ ;D











Macam mana? Best tak? Memang best pun! Sebab aku sendiri dah pernah di make-up oleh Suhaib. Aku suka. So, to anyone yang nak try dimake-up-kan oleh MUA jom la join this contest. Tak susah pun, anak2 murid sekolah tadika akak aku pun reti buat MUKA PELIK-PELIK nie. Jom la, apa tunggu lagi, cepat la hantar gambarrrr!! XD



3 comments:

feeqa rayyan said...

yeehhhaaaa!!! ni yg wat makin semangat niyh haha;D

nuruashia ♥ said...

woww..mcm menarik je..awwww..good luck laa awk ehhehe

Juliet_iRa~" said...

cantik..:D

salam aidiladha..

pss : Jom join my GA! dpt ole2 cameron tau! :D

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥