Saturday, November 12, 2011

Layan Bebudak #1

Assalamualaikum...;)


Dua hari tak berturut-turut selang beberapa hari, aku habis kan sisa-sisa cuti aku bersama dengan adik-adik Sekolah Tabika Kemas, Berangan Enam, Umbai, Melaka. Memandangkan my second sis merupakan guru tabika tersebut maka dengan suka hatinya beliau, suruh aku jadi bodyguard kepada anak-anak muridnya. Ok, takpe. Aku pergi dengan hati yang rela dan tanpa dipaksa ya. Nasib baik ada 2 ,3 orang anak murid dia yang pelat. Syok aku sakat depa. Hakhakhak :P

Ok, tadi aku mention dua hari aku teman depa pergi event diaorang kan? Hari pertama tu aku join event diaorang iaitu 'Hari Potensi Kanak-kanak bla bla bla...' (tak ingat) -.- Depa masuk acara silat. Tapi kalau masa aku kcik2 tadika dulu masuk acara menari. haha. Baju silat depa tak tahan wehh! Warna pink! HAHA jom CHECKITOUTTTTTT~














Masa hari pertama ni aku tak jadi bodyguard sangat lah sebab parents depa ada. Depa ada baju silat warna PINK! kau ada?? haha






Nak tengok vdeo depa silat tak?? Lama tau. Nak ke tengok?? Kalau nak lain hari aku post ye. hehe



Hari kedua?? sambung lain kali la ea..lalalala~ bye~! :P


~peace~




p/s: kalau nak tahu 'depa' dengan 'diaorang' adalah orang yang sama. Takde beza pun.. kui3




12 comments:

محمد رازيق said...

comelnya depa ni.. hehe..cikgu ye??? nice netry..anyway jmput lah lawat blog. Ada entry CLEAN & CLEAR :)

Pocket said...

depa memang tak der beza ngan diorang,
tp jangan pula sebut DEPA sebagai DEPER,

salah tu. :Dheheheh
(Pocket tak kater kamu! orang lain)

anyway, baju silat pink!!
waahhh!!! sure ceria silatan mereka kan?

atien rashidi said...

atotototo comel nyee . teringin pulekkk HAHA

Akulah Pak Lan said...

Amboi dah start praktis depa. boleh dah cari jodoh org utara. kah kah kah

FizaFizz said...

@raziq : depa mmg comeyy..hehe..no no..akk sy yg cikgu sy adik cikgu..kih3

@Poket : HAHAHA...silatan depa terbaekkkk~ *tp tak menang lol~

@atien rashidi : teringin ape nyahh?? :P

FizaFizz said...

@paklan : hahaha..karut~!

Nizam Ijam said...

comel2 adik2 nie... tuan blog xcomel..haha

FizaFizz said...

@nizam : erkk? hahaha..betul3

naf. said...

wahhh comelnya depaaaaaaaaaaaaaa HAHA

Dylla Fadzil said...

comel jeeeeee

Hizami Rahim said...

lawa baju silat dorang. jambuuuuuuuuuuuu

Kyril said...

kadang2 best jugak lyan budak2 ni.
time budak2 lar zman yg pling best. :D

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥