Friday, October 28, 2011

Pemanah sedang memanah

Assalamualaikum...;)


@DataranPahlawan,Melaka
*gmbar-hasil-google-mengoogle-tak-sangka-ramai-plak-yang-main-archery-katsini-ce-try-google


tunjuk-ajar-ku-sifu!

yeahhhhh! nmpak hang hilang tension nohh,,hehe 






Nampak tak gambar2 tu?? Semalam punya semalam aku keluar pergi main archery bersama-sama dengan Artouk, Abang Latip and my lil sis. Memandangkan dia terlalu tekun study untuk SPM nya, maka aku pun bawa dia p jalan-jalan, release tension. Eh, kau tension ke dik?? haha..Takpe aku faham. Of course tension kan? Asik study je. HEHE. Aku baru dua kali main benda alah ni. Tapi serious best! *even benda tu berat nak mam! huhu. And orang tu terpaksa bagi aku yang special punyaaa! ( standard kanak2 punya -.-"). 






ini Artouk! =)





takde motip..saje nk bgtahu mekdi wajib! haha
















Gila senang aku update entry ni ek? Ciput je. Takpe2. Nanti aku update banyak2 ea. Haa..lagi satu aku nak buat contest. Sape nak join? erkk? takde? kbai. 

27 comments:

aslann said...

wahhh best ke memanah?? xpernah try sukan tu..huhu...

FizaFizz said...

@aslann : best sangattt3!! heh

Akulah Pak Lan said...

Kat melaka ada ka? kat melaka memang belambak. try ice skating plak. lagi fun

kembatolo™ said...

amboi3.. larat ke nak tarik tu? meh sini org taff tolong. gahaha

azalia hjsalleh said...

bestnyaaaaaaaaaa
x penah lg join aktiviti mcm nie

misQteey said...

Wahhh syok la.. berjalan sakan ye.. pasni ley ajar syifa lak kannn.. hoho :P

FizaFizz said...

@paklan : ada 2 kot. pastu rollerblade pun ada..hehehe

@kembatolo : larattttt lahhhh! haha

@azalia : jom2 dtg melaka main sama2! ;D

@misQteey : bolehh je! ;)

|ShaChaPe'ah| said...

contest utk blogger la tu!hehe

~eZmALiZa~ said...

perghh!! fizaa... pegi memanah pon tetap cun kan...hehhee...anyway, bagus fizaa....menjalankan aktiviti riadah mcm ni lebey bagus dari buang duit shopping :P ahhahaa :D

syafeeqa said...

weyh best ke archery aka memanah tuh. den tak penah torai lahh

FizaFizz said...

@ShaChaPe'ah : ehh, ni yg bukan blogger pun lehh join. hehe ;)

@~ezmaliza~ : hehe..kan? tp tetap shopping juga lps tu -.-" kih3 :P

@syafeeqa : best wehh.. t kita p sama2ea? hee :)

Areliff said...

panahan arjuna :) muaheeee...fiza memanah komfem target lari...kene pakai spek tu hu3

aniki said...

pergh..aku tak pernah main benda2 camni..main lastik aku pro ar..hahaha

FizaFizz said...

@Areliff : haha..weh, aku mencapai target tu tauu! haaa. nak challenge ?? kehh3 :P

@aniki : maka rugilahh kamuu! haha :P

Areliff said...

malas la ak nak chlange ko...kang ko terkaku tengok keterernan ak susah plak...gipon malas nak tunjuk2 kang riak plak heheheee

kaka said...

wah!!kaka memang tengah nak terjebak dengan sukan memanah ni p tak tawu nak main dekat mana..tenkiu fizza bagitahu tempat ni :))

Chegu said...

Berapa hennget ek? N brape kali dapat tembak

FizaFizz said...

@Areliff : yg kau ckp skrg ni pun dah mcm riak sebnrnya..hahahaha :P

@kaka : hee..welcem2..;)

FizaFizz said...

@chegu : dia byk packages..2 pax ada 24 arrows rm14 je :) kalau 3 pax ada 50 arrows rm32..:) macam2 ada!pergi la usha.hehe :)

Chegu said...

Ok, tq 4 da info, t datang melaka blh try...

Areliff said...

pantang kekura dicabar huh...jom la set time, set tempat, set duit utk ko bayar..ak turun :))

Nadia Khan. said...

heeee best kan dearrrr! tapi berat kann hehehe :D

FizaFizz said...

@Nadia Khan : mmg best! tp tu la berat..seb bek le guna yg kciknya..kih3 :P

Liza Razak said...

gile cool main archery :)

Fuz. said...

pernah jugak memanah dulu. tapi macam takde bakat .haha

FizaFizz said...

@Liza Razak : memang cool pun! hehe

@Fuz : hee..kita pun takde bakat..saje suka main2..hehe :)

Nurul ain said...

wahh... hebat la fiza ni.. respect2, susah tak memanah ni?? ****btw, thanks singgah blog ain :D

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥