Monday, August 29, 2011

Aktiviti sebelum raya | Photoshoot Masjid Selat Melaka dan Majlis Berbuka Puasa

Assalamualaikum...;)


Saya dijemput oleh pak Artoukgraphy Kisscamera untuk menghadiri Photoshoot Muslimah and Majlis Berbuka Puasa yang telah diadakan di Masjid Selat Melaka pada petang semalam. Around 4.00p.m. to 8.00p.m. I went there with my BFF, NurFarhanah atau nama manjanya angah or ana or na..heh3 :P
Ok this is my first time shooting with MUA from Suhaib Make up & Beauty. Hasilnya memang perghh! Aku tak tahu nak cakap apa. Jap lagi tengok gamba ea? The important thing is superb! Tu je aku boleh cakap. Hehe. I not alone being the talent yesterday, yet ada lagi seorang talent yang anggun lagi menawan. Kakak ni cantik gila you alls! Admire gila nih kat dia! Woot~ woot~ hehe. Rasanya tadi ramai kot photographer(s). Selain Artouk ada  Abg Latif, En. Azim Idris, Solo Sniper, En. Suhaimi and many more.  Tapi memang best, satu lagi experience yang aku dapat. Terima kasih pada yang terlibat menjayakan majlis ini ya!. Then sesudah berphotoshoot kami pun bergerak ke restoran asam pedas area Taman Kota Laksamana, Melaka.
Let’s take a look at those pictures

















Uiii..akak cun ni pakai braces uii...rindu plak dengan my braces yang dulu tu..huhu 







Tu diaaaa make up aku bukan main lagi..hehe. Lawa tak makeup tu? Agak tebal bagi aku dan agak asing bagi aku ..cehh. Tapi aku suka. Bukan pergi mana-mana pun kan. Shoot je. Heh. Note that, this is my first time wearing the eyelash. OK boooo me~~ huhu ><

Do viewing this blog ( Azim Idris) too because another creative photography by other photographer!


Happy reading :)

~peace~





18 comments:

Myza Sam said...

cantil la dia (:

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

kembatolo™ said...

kemain kau posing ye nyah? kehkehkeh.

Farahanis Waheda said...

cantiknyaaa !

haidi takeAfoto said...

salam lebaran..u kenal artouk ke..lame dah ke knl die..nape ek xpnh nampk awk pun...selalu ke photoshoot geng2 diorg...

anyway..cantik pose2 awk..cantik gambar2 awk..hope dpt photoshoot ngn awk 1day nti..leh kan..mmg org melaka ek...

selamat hari raya ek..nti jemput beraya kt umh ek...dtg ek..

Akulah Pak Lan said...

Nice picture
awat gambaq asam pedas tak dak?

azalia hjsalleh said...

shawl bju sume chantik
orgnya pun chantik

|ShaChaPe'ah| said...

cantik yunk oii..
sme cntik cm akk tu..hehe

Siti hajarnaimah said...

Cantik orang nye..hehe =)

FizaFizz said...

@myza sam : tq dear :)

FizaFizz said...

@kembatolo : kau mampu?? hakhakhak

FizaFizz said...

@farahanis waheeda : terima kasih sahabat ;)

FizaFizz said...

@haidi : salam lebaran :)
ye lama dah kenal artouk. shoot bila free je. :)

FizaFizz said...

@paklan : apakahh??

FizaFizz said...

@azalia hjsalleh : alhamdulillah..tq! ;)

FizaFizz said...

@shacha'peah : hehe..thankz. akk kita tu lagi cantik..hik3

FizaFizz said...

@siti hajarnaimah : alhamdulillah..terima kasih :)

aizadalias said...

hari tu pergi masjid ni..cantik sungguh view dia..tambah2 time waktu subuh =)

FizaFizz said...

@aizadalias : kan? tp tak penah pegi wktu subuh plak..huhu

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥