Sunday, May 8, 2011

kesayangan kita semua! (kantoi da abg kandung aku~ haishhh) haha

Assalamualaikum...;)





Betul ke tak tajuk entry aku ni?? Korang semua suka kan drama ni kan?? Tak pernah miss kan dulu?? kihkihkih..Tu yang aku wat tajuk ngada2 kat atas tu kesayangan bagai..bhahaha~
I m sure gila2 lah yang ramai suka dan minat cerita nihh kan kan?? and now drama ni dah di sambung ceritanya dalam bentuk filem! 










As we know before this drama bersiri Nur Kasih ni di lakonkan oleh Remy Ishak , Tiz Zaqyah dan dan danABANG KANDUNG AKU!! FIZZ FAIRUZ..weweiitttt~ *sila angguk2 kan kepala anda tanda setuju dengan saya ya!..kihkihkih. yang geling2 tu kanapa Haaa?? Ada masalah??  Haha :P

Ok, now FILEM dia da keluar laaaa!! Mesti tonton wehh!! 19 Mei ni. Kennot wait! Kennot wait!..bhahaha..  (aku suka bermain dengan seruan!! a.k.a TANDA SERU ya!) hehe..punyalah banyak tanda seru aku!..

JOM RAMAI2 P TENGOK!

~peace~
;)







6 comments:

naem glizzy said...

da tgk thriller die, cam xbest hehe :)

FizaFizz said...

aah kan..rasa2nya ending dia macam tak best la..nmpak si nur nih kena tembak kan?
xpe2, thats y la kna tengok mehh..hehe

Nor Azlan Mat Isa said...

JOM kita g tgk!after dat kita komen.hehe

FizaFizz said...

yaaa..itu la yg sebaik2nya..haha

OreO HitaM said...

Kirim salam kat abg kandung..cehh!!

FizaFizz said...

boleh2, ape plak x boleh..ape ada halll!! bhahaha :P

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥