Saturday, August 6, 2011

sempoi.selambe.santai. aku suka!

Assalamualaikum..;)



Aku berani bet la kan yang ramai sekarang ni dah ada account fb sendiri.Budak2 kecik pun aku rasa dahh ada da agak nya. Lagi satu yang si budak2 besar ni plak mesti dah ada 2 3 4 account fb dia kan.? haha. melampau uhh sampai 4 account! haha. OK. aku bukan nak cite pasal fb tapi ada jugak la kaitan nya dgn fb ni. Takpun yang dulu2 punya laman social macam MySpace ke FreindSter ke apa lagi ntahh..Tapi aku xde sume tu dulu..baik tak baik tak?? hahaha. dulu aku x social tp skrg..ermmm....macam mana ntah..kih3:P

Ok..aku tak nak menyimpang dari topic aku skrg ni . Sebenarnya aku nak cakap yang aku rasa macam fun, enjoy gila bila ada seorang mamat fb nihh buat statement macam nihh


"eh, kau ni aku rasa tak payah r nak BERi you  i  you  or  BER awak  saya  awak saya...macam tak best pulak kan. Apa kata kita BER aku kau aku kau..amacam??"


aku punya la tergelak bila dia buat statement macam tu!! WEHH MAMAT! memang sempoi habis lahh kauu! aku suka! hakhakhak

Bila chat dgn dia kat fb stock nak gaduh2 je kan..haha. ada batu dalam itu kapla la lu..hahaha.
sewel, short , wayar putus sume ada kat kau lah!.

Aku cite ni bukan apa, sebab selalunya kan kebanyakkan orang (specific to the guys).nak bajet2,for example bajet macho je kann. Ayat nak manis dalam fb.. 

"boleh saya nak kenal dgn awak?"
 "Awak, awak...bla bla bla.."
"Hi, how are you?"
haha


Lawak ouhhh! Kalau macam tu aku gelar dia sebagai ANNOYING tahu! betul tak girls??








~peace~



note: kelakar lak penggunaan perkataan BER tu mcm air coke plak..BERRRRRRRRRRRR~ hahaha 

24 comments:

H.J said...

lorh..taktik laki nak mengayat la tu..haha betul tak u?

Akulah Pak Lan said...

Hai awak...awak dok wat apa tuh?
Dah mamam ka blum?
Awak single lagi ka?
X keluar ka hari ni?

Sakks!!!

soalan common kat FB yang lelaki selalu pakai..

p/s: kelapa shake macam sedap time bulan posa ni...kah kah kah

Farierahasanz said...

hye awak . . awak mesti dah mkn kan.???

awak, awak. . awak tanak tanye saye pape ke.?
wakakaaa =P

Wanz Mejuez said...

ahahah mamat ni kompem garang tapi hati ada taman punya lah...

aku pun kekadang rasa kalau ckp awk saya awk saya macam maintain je nada perbualan...
kalau guna aku ko aku ko macam best.. kasi ketuk ketuk bila nak sembang ni...hehehen kekadang rasa kalau ckp awk saya awk saya macam maintain je nada perbualan...
kalau guna aku ko aku ko macam best.. kasi ketuk ketuk bila nak sembang ni...hehehe

kimiez said...

takleh nak salahkan lelaki gak..kalau kene ngan girl yang sempoi..leh lah b'kau aku.. tp bile kene yang lemah lembut sekali sergah terus nangis.. dikatanye lelaki nie kurang sopan bile b'kau aku..

saNah said...

haaa ermm 2 la lelaki skg ni nk mgayat mcm tu la....kan

YANA YONET said...

yeah aku kau terrrbaik! hehe :D

[sutera kasih] said...

dah mcm awal ashaari la pulokkk..bbbbbrrrrrrrrrrrr hehe

Admin said...

testing

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D
betul2..akk klu org i u akk maen aku kau je..pastu die org tu akn ckp akk garang..cm xreti plak nk i u nie kn..haha:D
beeeeerrrr??ok trigt gak ikaln gegar bdn tu..haha

FizaFizz said...

@H.J : betul lahh tu agaknya..dah lelaki pn berpendapat mcm tu..kih3 :P

FizaFizz said...

@paklan : haha..kelapa shake tutup bulan posa! :P

FizaFizz said...

@Farierahasanz : erkkk...Aminnnn~~ kih3 :P

hahaha..mmg tak lahhh nk melayan dia kan?? haha

FizaFizz said...

@wan mejuez : haha..sempoi ea kalo aku kau aku kau? hehe

FizaFizz said...

@kimiez : haha,,aah la boleh jadi boleh jadi..hehe..tapi seb bek wa leh ngam dgn laki yg berkau aku nihh..hehe

FizaFizz said...

@sanah : mengayat baikkk punyaaaa~ haha

FizaFizz said...

@yana yonet : ecehhh....terasa! hehe...bahagia ek? baguslahh :)

FizaFizz said...

@sutera kasih : hehe..jom brrrrrrrrrrrrrrr sama2 :P

FizaFizz said...

@|shachape'ah| : hehe..garang ea kalau beraku kau? hehe

Heidi Shafiq said...

haha.. klaka gak.. :D

kanjopang si lipas said...

haaa...tak lame lagi kau lekat la dgn mamat tu. aku kau la lagi kalau nak lekat .hahaha..;))

b a m b a m ' s said...

mayb sbb niat dia mmg nak kawan insted of nak menggatal.. hahahahha

b a m b a m ' s said...

mayb sbb niat dia mmg nak kawan insted of nak menggatal.. hahahahha

Umie Artoqiemie said...

alaaaa you, nape x suka i cakap camni..

alaaaa youuuuuuuuuu.

*we wei geli x? HAHA

Followers

♥kisahlovelymyrtle♥